Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyszeru

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mai netes eszközökkel gyorsan lehet kreatív és hatékony marketingkommunikációt megvalósítani KKV méretekben. Erről rengeteg marketingguru és internetbuddha ír, írogat. Az ingatlanpiacon is megjelentek egy ideje ezen guruk követői (nem mindenki örömére).  Azonban az…..
nagyszeru 2013.04.16 18:25:21
Szerintem sem teljesen újdonság, mert én is készítettem egyedi weboldalt a saját eladó ingatlanomnak (www.nagyszeru.hu/elado/index.html), de az is igaz hogy még 2013-ban is rengeteg az igénytelen hirdetés.

Néhány bosszantó jelenség:
- Eladó családi ház, tündéri kert, csobogó patak, de fénykép csak a kamra, meg a fürdőben keresztben álló vasalódeszkáról van.
- Feltöltve névjegykártya méretű képek. Rá kattintasz a képnagyítás gombra, erre bejön egy bélyeg méretű kép (még kisebb az eredetinél)
- "Eladó ház Nagykanizsán. Nagykanizsától 10 km-re, eladó..." És végig titokban marad a település neve. Amikor egy ingatlannál az sem mindegy, az utca melyik oldalán van, akkor a település nevét eltitkolni... az agy lágyulás első tünete lehet.
Megvan a jövő egyik sikergyanús energetikai fejlesztési modellje: a közösségi erőmű. Azaz olyan projektek életre hívása, amelyben a befektető maga a fenntarthatóság iránt elkötelezett lakosság. Bécsben már sikeres a modell, az első közösségi naperőművet már üzembe is…..
Egyszer olvastam valahol, hogy az áruházak andalító zenével ösztönöznek vásárlásra és valamiféle rejtett üzenettel arra, hogy ne lopjak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de velem előfordul hogy kényszeresen hozom a rossz ripacsot, és feltűnően nem lopok: a…..
nagyszeru 2011.08.31 15:45:56
@LittleBear: Áhhh, dehogy! Az eladó nagy ívben tesz rá hogy mit mond a marketing, milyen zenne kellene, ami ösztönző hatású a vásárlóra. Számára egy a fontos. Neki legyen "buli" ameddig bent van.