Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spiderhopper

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
A feljelentő Plus 2008.05.21 15:53:00
Kicsi árak, ez a Plus! Na meg a bunkó ott dolgozók – legalábbis nálunk, itt a „nyóc” közepén, a csarnokban lévő üzletükben. Mivel itt lakom évek óta, sűrűn járok be vásárolni hozzájuk, és ennek megfelelően sűrűn látom a parasztságukat. Ez főleg abból…..
Ügyes tolvajok az Auchanban, avagy hogyan lopjunk cigit büntetés nélkül? Egyik kedves régi olvasóm küldte a levelet, név nélkül kérte, hogy adjam le, kicsit megformázva, de íme: Szia! Az egyik auchant egy ideje "rettegésben tartja" egy roma család(?), kiknek fő…..
spiderhopper 2009.08.29 12:26:37
spiderhopper 2009.08.30 18:32:57
@Biztonsági Őr: Nekem sem tűnt fel amikor olvastam ;)

Imádom az ilyen dolgokat, hogy jogilag nem lehet értelmezni ezt+azt, múltkor ha jól emlékszem a "hűség" fogalmával nem volt tisztában valamelyik szerv, ezért eltörölték, hogy a házastársak ezzel tartoznak egymás iránt....
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
Kevés dolog váltott ki itt a blog történelmében olyan hisztériát, mint a Mesterlövészből megismert, rettenetesen ronda Stella. Úgy látszik, a gazdasági válság őt is elérte, mert még mindig jól fogyó Mesterlövész ide vagy oda, neki is ki kell fizetnie valahogy a…..
Akit érdekel a Pet Racer teknősének mindegy egyes a játékban elhangzott mondata, az sürgősen töltse le ezt itt. Remixelésre kíváló :D A mondatok között benne vannak azok is, amelyeket nem verseny közben mond Update: Csabi elkészített egy Donald Kacsás verziót   UI: Akit…..
Végre visszatért!  ..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
spiderhopper 2009.01.31 00:47:53
Több mint egy éve már, hogy kiderült az igen csúnya igazság a Dark Vampires-ról. Mai napig nem bírom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy már alapjában is ilyen gügye játékot még pluszban lebutítanak. Hihetetlen.Kajzoo linkelt nekem egy viszonylag friss angol beszámolót a…..
Mindig örülök az ilyen cikkeknek, Tony küldött nekem egy Snajper kritikát a PC.GAMES 2002/11-számából. Köszönöm Tonynak és ha nektek is van bármely régi cikk a sorozat valamelyik játékáról, küldjétek be! Érdekes egyébként, hogy nem sokmindent ír magáról a játékról. De…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
spiderhopper 2007.10.03 16:17:42
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..