Regisztráció Blogot indítok
Adatok
captain.jack.sparrow

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Henry Ford mondta egyszer, hogy ha megkérdezte volna az embereket, mit szeretnének, akkor gyorsabb lovakat kértek volna. Ehelyett Ford autót gyártott nekik, a T-Modelt. A színválasztékkal sem vacakolt sokat, sokáig csak fekete volt, mert a fekete festék száradt a leggyorsabban :) Ennyit a…..
captain.jack.sparrow 2007.10.15 18:19:56
Webkettő pont Közkívánatra... 2007.09.26 21:41:00
A kommenteken és e-maileken érkező kérések és egyéb igényjelző üzenetek hatására meghajlunk a közönség akarata előtt.Egy fejlesztő kollégát megkérdeztem az ügyünk technika állásáról, mire is az alábbi választ írta:"Az utóbbi napokban regisztráltuk és…..
Webisztán Zeneszájt vagy humbug 2007.09.25 14:53:00
Hogyan lehetséges a szerzői jogok megsértése nélkül olyan publikus szolgáltatást indítani, mely zenék tárolását és megosztását teszi lehetővé a weben? Fogalmam sincs. A MySpace és a Last.fm is úgy oldja ezt meg, hogy az előadók beleegyezését kéri a dalok publikálásához.…..
captain.jack.sparrow 2007.09.27 00:30:12
Tök kiváncsi lettem.

Kersetem egy percet a Google-lel (
www.google.hu/search?hl=hu&q=store+your+mp3&btnG=Keres%C3%A9s&meta= ). Második találat: mp3tunes.com

Ingyenes regisztráció. 1 GB ingyenes tárhely. Ingyen letölthető szinkronizáló szoftver. ( XP, Vista, 2000, OS X, Linux egyaránt támogatott )

Feltöltöttem egyik kedvenc albumomat a mp3tunes.com oldalon.

Mostmár bárhonnan elérhetem az interneten keresztül. Akár mobilról is. Sőt leszedtem egy Firefox plugint, amivel azonnal hozzá tudom adni a zenéimhez, amit böngészés közben találok.

Majd szétnézek rajta mégjobban, mert rengeteg egyéb lehetőség van, ahogy láttam.

Mondjuk biztos nem jön be nekik a biznisz, mert a marketing terén ilyen hagyományos módszert alkalmaznak, mint szlogen...

Ezzel búcsúzok: "Your music everywhere"

Odabasz. Tényleg király ötlet! ;-)

/Miközben ezt írtam a háttérben szól a feltöltött zeném. Nagyon laza. És működik! :-)/