Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkander bég

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dalmát főváros, Split melletti Podstrana nevű tengerparti faluban fiatal egyetemisták péntek este Ante Gotovina és Mladen Markač tábornokok szabadon engedését ünnepelték, hasonlóan, mint tette azt szinte kivétel nélkül mindenki Horvátországban,  ám az este a legdurvább…..
Szkander bég 2012.11.24 16:30:02
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor idén nyáron Schobert Norbi a londoni olimpia elején, többezres napi látogatottságú Facebook-üzenőfalára kiírta, hogy: "Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián (sic)? Érdekel a…..
Szkander bég 2012.11.24 11:23:51
A Janics-ügy lassan izgalmasabb, mint egy célfotóval eldönthető 200 méteres, K1-es befutó a magyar, a szerb és a bolgár versenyző között. Mirko Nišović, a szerb kajak-kenu szövetség elnöke a Sprotski Žurnalnak úgy nyilatkozott, hogy beszélt Natašával, aki megerősítette,…..
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
Látványos show-n bemutatták, milyen mezekben nyerünk érmeket a londoni olimpián.Azt már korábban megírtuk, hogy milyen formaruhára számíthatunk, és azt is, hogy először veszünk részt Magyarország néven olimpián. Most eljött az ideje, hogy bemutassuk a sportolóink végleges…..
  Szerencsejáték Zrt.: mit keres az állam a drogkereskedelemben? – teszi fel a kérdést a Kapitalizmus.hu szerzője. Az oldal szerzői persze minden nap feltehetik ezt a kérdést, hiszen a téma tetszőlegesen folytatható az állam létének totális tagadásáig, az anarchistából…..
Szkander bég 2012.01.10 22:00:34
10-10 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. A budapesti autósokat az újabb áremelésről kérdeztük. Sokan inkább a tömegközlekedést választják a magas benzinár miatt,…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
  „Böszméknek, szemellenzősöknek, mentális nehézségekkel küzdőknek, Csányi Sándoroknak, Fideszben vakon hívőknek, táltosoknak, sámánoknak, szabadságharcosoknak, 56-os elítéltnek, elmeroggyantaknak kötelező a részvétel! Remélem, ez csak egy vicc”…..
  Üdv Tibor Ismerjük az alábbí típust. Itt él köztünk. Vetít, színez, hozzátesz, kitalál. A legképtelenebb kifogásokkal él. Talán unatkozik, ki tudja. Neki a lét így ahogy van szürke és sivár.Blassius  …..
A magyar politikai elit korrupt, a magyar politikai elit nem tud megoldani semmit, mondja a magyar néplélek. Szembe kéne néznünk azzal, hogy a képviselet, a demokrácia a kormányzás pénzbe kerül, és ahelyett, hogy mi költöttünk volna rá, korrupt cégek hadának hagytuk eddig azt. A…..
Az Egyesült Államok megbízható partnereként nemcsak 30 db katonai helikoptert kapunk, de néhány 486-os AT számítógépet, két csomag 64 MB-os pendrive-ot és egy kamion Donald-rágót is. „Ezeknek a helikoptereknek darabja 5 millió dollárba kerül” – mondták el…..
Szkander bég 2011.09.25 07:33:30
Erre a hétvégére is nyári hőmérsékleteket ígérnek, úgyhogy semmi okunk a szobában kuksolni. A jó levegőn kiváló testedzésnek ígérkezik, ha a fent látható divatos szandálban sétálgatunk a gyepen. Neki is, nekünk is jót fog tenni. - Folytatódhat a betakarítás: szedjünk…..
Szkander bég 2011.09.25 07:31:25
@sulcus: Minél tovább. Több helyre meg ne másold már be ezt!
Ez természetesen továbbra sem jelent megszorításokat, ráadásul ezeknek az adózásserkentő eszközöknek Széll Kálmán formájuk lesz – közölte Matolcsy György. Még alakulóban van a kormány nemmegszorító nemcsomagja, aminek köszönhetően megmentődik az ország, együtt…..
Hajcsatok Hányan mennek Londonba? 2011.09.22 07:26:00
Az utóbbi évtizedekben átlagban közel kétszáz magyar sportoló vett részt az olimpiákon, 10 hónappal London előtt 72-nél járunk. A csapatok közül a pólós fiúk már biztos résztvevők, de a többieknek kutya nehéz a kvalifikáció. Borkai Zsolt MOB-elnök 160 fős…..
Nagyszerű képet lőtt egyik olvasónk, akinek innen is nagyon köszönjük a találatot. Pákó összerúgta a port valakivel, aki fenyegeti vagy zaklatja, de lehet nem is, szövevényes ügy, élettársak, húgok és VV Ágica is benne van a képben. Meg egy sms, felülről a második. Ezt…..
Stenwald Jenő és élettársa, Szalay Csongor megdöntötték a magyarországi meleg rekordot: 23 óra 42 percet töltöttek összebújva. A pár még vár a Guiness hitelesítésére. A szabályokban elírt körülmények között egy IFA platóján felállított üvegházban egy karosszékben…..
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
Valamit tudhatott, de legalább is sejthetett Yvonne, a bajor tehén, mert megszökött gazdájától (egyes hírek szerint a vágóhídról), s csatlakozott a környék erdeiben szabadon élő szarvasokhoz. Nem lett volna ebből a szökésből ekkora ügy (már a fészbukon is van oldala és…..
Szkander bég 2011.08.18 14:17:35
  Ez nem Móricz Zsigmond Tündérkertje. Ez nem a banális nyugati Drakula-mítoszok földje: ez a mai, Kárpátokon inneni és túli Románia, egy magyar fotós szemével. New Yorkban, a Half King galériában nyílt kiállítása Dezső Tamásnak, a fiatal magyar fotográfusnak, amelyről a…..
Szkander bég 2011.08.07 10:04:40
@Amc: Aki ilyen ízléstelen házat tervez, épít(tet), vesz, lakik, azonnal agyonlövetném.
Fotóriporterünk egy teljesen átlagos munkanapjára kísérhette el a főpolgármestert, aki egy új arcát mutatja most meg. István, a várospolitikus, a zenész, az ember, képekben. Meglepő módon a napot egy budapesti próbateremben kezdtük, ahol István minden reggel több órát…..
Szkander bég 2011.08.07 10:01:25
@Dour: Nem, mert a fotósnak ez volt az utolsó munkanapja...
Mostanában rájár a rúd az Amy nevű huszonéves bevállalós lányokra. Amy R. huszonöt éves új-zélandi turistalány a Hvar szigetén kikötött Aneta nevű jacht vécéjében, szeretkezés közben sérült meg, csütörtök éjjel. Egy huszonkét éves brit állampolgárral (csak a…..
Szkander bég 2011.08.01 21:04:36
@neccharisnyás útonálló: Sajnos nem. Nélküle a Delije meg egy rakás sz@r...
  Söralátéten elférő adóbevallás – mondanánk, ha egy mondatban kéne összefoglalnunk a kormányzat adózási ars poeticáját. Azaz: egyszerű, átlátható adórendszerre törekszünk, nem tesszük ki fölösleges adminisztrációs és könyvelési stressznek polgárainkat…..
Szkander bég 2011.07.29 18:32:39
Szkander bég 2011.07.29 19:20:39
@bbjnick: Akkor meg úgy kell hagyni.

www.youtube.com/watch?v=ml9bNX5oD5I