Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sneer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már majdnem teljesen besötétedett, mire elérték az éjszakázásra kiválasztott postaállomást. Negyven lovas várta őket és két málhás elefánt, meg az állomásmester és családja. A mester zömök termetével és sűrű, erős szálú hajával érdekes ellentétet alkotott a…..
A pun módra felszerelt numidáknak bő negyed óra kellett ahhoz, hogy teljesen szétverjék a rabok szedett-vedett alakzatát. Ellenfeleik zömét lekaszabolták, többségüket lóról, de néhányat a klasszikus imazig módszerrel, ráugorva és közelharcban leszúrva. A közönség ezeket a…..
Miközben a lovasok bemutatóit nézte, az ómagyarok jártak a fejében. Nem Hannibál lett volna az egyetlen uralkodó a Nagy Tenger partján, aki gazdag hálaáldozatot mutatott volna be az összes ismert istennek, ha az ómagyarok birodalma valahogy elemészti önmagát. Gyanította, hogy…..
„Kezdetben vala az ige.”Sárkányölő és Maya érdekes párbeszéde tanúságként és komment nélkül:- Mi az anyag? - kérdezte XIII Sárkányölő Mayától.- Az anyag csak annyit jelent, hogy valami, aminek van anyja, ám mégis az élettelen (tehát anyátlan) dolgokra is ezt a…..