Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lbodis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hírözönben elbújt egy fényképes indexkétmondat, mely szerint Kaiser fideszes kerületi képviselő és főpolgárőr újra főzöget, most épp egy magántelken választási gulyást. Ha jól látom a képet ez a telek az, amit az önkormányzat hosszas tökölés után odaadott…..
lbodis 2014.04.08 10:04:36
A cikk facebook-változatánál összefoglaltam a közösségi kertek létesítésének eddigi történetét.

www.facebook.com/8ker.blog/posts/673573202688554

A tavaly év közepi történések elnagyoltabbak, korábban több poszt is foglalkozott velük.

A december 4-i testületi ülés előterjesztése (főleg az dokumentum végére betett bíráló bizottsági jegyzőkönyv) és a testületi ülés vitája (főleg a 39-41. o.) fontos, linkeltem.
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
w Két elmaradt premier 2007.10.18 09:30:00
Hollywood „liberális”, vagyis általában naiv zöldeskedésben és pacifizmusban kifejeződő pártállása nagyjából világhírű, ahogy az a szokásuk is, hogy időnként felújítanak,  újrarajzolnak klasszikus slágereket. Ezek tudatában hiányzik nekem fájdalmasan két…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
lbodis 2007.09.27 00:53:20
A "felesleges" diplomák ügyében javaslom Köllő János: Diplomások a viharban? (ÉS, 2005. augusztus 21.
www.es.hu/pd/display.asp?channel=AGORA0533&article=2005-0821-2127-03VPUF amikor a honlapjuk éppen elérhető) publicisztikáját, mely röviden, érthetően, szellemesen összefoglalja a szigorú logikát követő közgazdasági kutatásokat. Polónyi-Timár és mások vitacikkeit is persze, bár ezek koncepcionális háttere és empirikus alátámasztása sokkal eklektikusabb.

Ennek kapcsán elgondolkodtam, mennyire kell számítani arra, hogy egy-egy epizód egy tetszetős, ámde szakmailag könnyen cáfolható véleményt zenésít meg. Ha jól értem, némileg hasonlít ez a Magyarország Holnap kerekasztalok témáinak népszerűsítéséhez, vagy a wikiország, politikawiki projekthez, amivel Babarczy Eszter teamje próbálkozik, tudtommal részben az Indexszel közösen. A nagyközönségnek szóló animációban talán nagyobb a kényszer, hogy epizódonként legyen benne_egy_ütős ötlet, ami aztán magával sodorhatja a készítőket is. Ha nem elég erős a szakmai kontroll, nagy a csábítás, hogy a stílusérzékre építs gondolatmenetet. A wikis, fórumos műfajban muszáj feszesebb logikát követni, és ha hibát találnak benne, akkor beszólnak.