Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsapok

19 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Köcsög arc 2013.08.28 19:39:52
Korábban már hírt adtunk erről a filmről, ami meglepő módon elég felkapott lett a hazai horror színtéren, már ha fogalmazhatunk így. Tény, hogy érdemes róla beszélni, mert nem egy szokványos darab. Jug Face (2013) Rendezte: Chad Crawford Kinkle Adott egy eldugott kis amerikai…..
Korábban már volt róla szó, hogy mi is ez. Szeptermber 5-én érkezik a hazai mozikba, A bűn éjszakája néven. Forgalmazza a UIP-Duna Film. Reméljük nem lesz annyira csúnya bukta... ..
Horror-Mirror Goldenblog 2013! 2013.08.02 19:25:50
Blogunk ismét elindult a Goldenblogon. Tavaly sikerült közös erővel megszereznünk a megtisztelő hetedik helyet, idén jó lenne ennél is jobb pozíciót elcsípni:) Ez persze leginkább Rajtatok múlik! Fontos! Idén új, kevesebb kategóriákban lehetett indulni. Mi a "PopArt"-ban vagyunk…..
Romániában olcsó forgatni, a Frászkarika DVD-s folytatását is ott készítették el. Ránézésre bagóból kihozták, de bízzunk benne, hogy azért megüti az élvezhetőségi szintet a B kategória területén belül. A rendező Eduardo Rodriguez volt, aki a Stash House és El Gringo…..
Az I Spit On Your Grave horror remake után az Anchor Bay elkészítette a bosszúfilm folytatását. Jemma Dallender New Yorkba költözik azzal a céllal, hogy modell legyen. El is megy egy fotózásra, ám a helyszínen derül csak kis, hogy csúnyán átverték. Megkínozzák, megerőszakolják…..
Avagy egyszer pótlok egy régi hiányosságot és írok egy olyanról, amiről hetek óta rágjátok a fülemet:) Mert ugyan a trilógia másik két részéről már írtam a humoros zombis posztomban, de úgy érzem, hogy az első ebbe a körbe nem férne bele. Ki is fejtem, hogy miért. Gonosz…..
Ugye sokáig úgy volt, hogy ezt a szériát is feldolgozzák, de amíg ez megtörténik (már ha), addig is itt van egy újabb epizód. Ha a trailer tükrözni akarja a film hangulatát, akkor nem lehet okunk a panaszra. Remélhetőleg visszahozza azokat az időket, amikor Chucky még kifejezetten…..
Úgy érzem ideje, hogy már róluk is tisztességesen megemlékezzek. Amúgy is hiányoltátok már a "nagyobb projektjeimet". Tessék. Figyelem! Mivel folytatásokról, egymásra épülésekről beszélhetünk, így óhatatlanul is spoilerezni fogok. Másrészről viszont az ilyen kaliberű…..
lecsapok 2013.07.02 17:00:29
@gabriel666: az evil dead remake nagyon jó lett szerintem!
Ígéretes splatternek nézünk elébe. A történet ilyesformán nem is lényeges. Trancsíroznak és kész. Az előzetessel kapcsolatban felemás érzéseim vannak: túlságosan is meggyőző, ami általában gyanús. Félek, hogy ismét egy unalmas szart kapunk. Ezt erősíti meg az a tény is,…..
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
Bár maga a színész sosem számított A-kategóriásnak, azért mégis csak van különbség egy Kampókéz, egy Élőhalottak éjszakája remake és egy 50 ezer fontból forgatott angol horror között. Félreértés ne essék, a pénz nem minden, de ha végig nézitek a Dead of the Nite…..
Horror-Mirror Boldog Karácsonyt! 2012.12.24 10:16:00
Jómagam és az egész szerkesztőség nevében kívánok minden kedves olvasónknak békés és boldog Karácsonyt! Mi Amore Cadenza greyjoy koimbra lizardking Varin és purga (Posztok majd csak 26. után lesznek.)..
Igen, ha lehet hinni az előzetesnek, akkor az egész film egy női mellékhelyiségben fog játszódni, amibe beözönlenek a zombik. Hogy miért? Mert egy fickó bezárta magát az egyik fülkébe, vagyis még élő husi.... Jól sejtitek, horror-vígjáték lesz, egyenesen Angliából. Ez így…..
lecsapok 2012.12.20 08:33:10
Alexandre Aja jó szokásához híven ismét egy véres horrorral örvendezteti meg a nagyérdeműt és ezúttal is egy remake-et szállít le. A Maniac-ban Elijah Wood fog gyilkolászni, a produkcióhoz készült egy négy perces színfalak mögötti videó, amelyet alább megtekinthettek.  Az…..
lecsapok 2012.12.19 12:10:29
A sztori a röhejesség határát súrolja: a főszereplő süket lányt egy gyilkos banda terrorizálja, majd a lány testét megszállja egy apacs harcos szelleme. Akinek (aminek?) az erejével bosszút áll, még hozzá nem kicsit brutálisan. A leírtak ne riasszanak el senkit, ha alant…..
lecsapok 2012.12.10 21:04:55
Ez a film annyira karácsonyi, hogy fel is vetődik az emberben, hogy eddig erről miért nem írtam még?! Teljesen jogos, már csak azért is, mert az olvasók többségében vélhetően felcsendül a nosztalgia-faktor. Nosza! Szörnyecskék - Gremlins (1984) Rendezte: Joe Dante Spielberget…..
Korábban már volt róla egy fasza poszterünk. Maradjunk annyiban, hogy jobban járunk, ha a film helyett továbbra is azt nézegetjük inkább... ..
lecsapok 2012.12.03 21:13:01
Horror-Mirror Dark Hollow előzetes 2012.11.26 14:04:01
Brian Keene 2008-as regényéből is filmet készítettek. A történettel kapcsolatban a Geekz-en található könyvkritikából másolnék be egy részletet: A Dark Hollow (Stephen) Kinges területen játszódik, kisvárosban, kisemberek között, de hiányzik belőle a hasonló King-regények…..
Horror-Mirror Ő az, a Fenevad! 2012.11.25 12:55:00
"Mocsárbűz, mély iszap rohadó nyálkás piócák Hidegtől remegő hús a vér útját fogak vájják." A fenevad - Rogue (2007) Rendezte: Greg Mclean Még nagyon régen a Wolf Creek - A haláltúra kritikámnál jegyeztem meg, hogy a rendezőnek ez a második nagyjátékfilmje és…..
lecsapok 2012.11.25 21:26:58
Utóbbi időben mintha elszaporodtak volna az okostelefonos lopások. A pár hete a médiát megjárt ügy óta egy munkahelyi kollégámnak akarták kirántani a kezéből, szerencsére sikertelenül (dulakodás ugyanakkor volt). Ma a Móricz Zsigmond körtéren csöppentem egy ilyen eset kellős…..
lecsapok 2012.11.22 22:31:29
www.youtube.com/watch?v=_-8c1p0-_TE jaj gyerekek...istenem miért ilyen elcseszett ország magyarország? de most komolyan? ekkora gyűlöletet én még nem láttam, pedig már lassan 5éve élek németországba, és itt sem szeretik annyira pl a törököket az oroszokat, mondhatni úgy mind magyarországon a romákat és cigányokat. már eleve ez a jelző hogy "cigány" nagyon sértő...és itt sem utálják őket...vannak persze rosszhiszemüek de hát ez egy globális jelenség, az mindenhol van és nem diszkriminálják őket. ugyanis nem nácik. amit furcsállok, az az, hogy magyarországon, pedig elvileg nem rasszista ország, annyira elfajult a fajgyűlölet hogy szinte én szégyellem magam. most komolyan. nekem van cigány barátom még régebbről és én nem vagyok cigány. véleményem szerint mind a két oldal hibás, ugyanis mindkét oldal szítja a tüzet. ennek így nem lesz jó vége, lásd jobbik...

hova tart a világ?...

üdv,

lecsapok

ui.: bátor az, aki szembe száll a rosszal. még bátrabb az, aki így megutáltatja magát másokkal. a legbátrabb pedig batman.

jóéjt.
A Fórum Hungary-nak köszönhetően nem csak két szerencsés olvasónk, hanem én is ingyen megtekinthettem a filmet. Hogy a várakozásaimat felülmúlta-e, vagy éppen hogy alul, az mindjárt kiderül. Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) Rendezte: Michael…..
Nem tudom, hogy hány olvasónkat fogom most elszomorítani, de két sorozatnak a heti szintű beszámolóját ezúttal töröljük. Az egyik az American Horror Story: Asylum. Ennek az oka az a sajnálatos tény, hogy a nálunk sokkal nagyobb olvasótáborral bíró Hogyvolt blog is átvette a…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
lecsapok 2012.11.12 13:01:04
@purga: okézsoké:) akkor helyettük meg sok filmet kérnék szépen:D szülinapi és karácsonyi ajéndékként :)

@dzsingiszkán1227: az engem is zavart, de mint mondtam minőséget mennyiség helyett! engem nem zavarna hogy ha hetente csak 2-3 poszt lenne, de azok cserébe szuperek :D és nem feltétlen baj, nem azt mondtam, csak elmondtam a véleményemet meg az ami zavar... és igen, szeretem is király a blog:)

@imaware: legalább te az én oldalamon állsz :D jaja teljesen igazad van, de hát purga most írta hogy sorozatszünet lesz nem sokára ;)
lecsapok 2012.11.13 13:05:43
@skizo!: agreed. :(
Minek várnátok meg a holnap esti mérkőzést, amely ráadásul elrabol 105 percet az életetekből, mikor itt megtudjátok előre a meccs végeredményét 7 percben! Ez egy új projekt, ahol naprakészen megnézhetitek a közelgő válogatott labdarúgó selejtező mérkőzését 1-2…..
lecsapok 2012.10.12 07:13:05