Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regina09

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Az IR és a nők 2012.11.30 12:14:38
A következő történet egy nőről szól, akivel személyesen foglalkozom. A programosaimnál már egy ideje, de az új LifeT!lten különösen nagy hangsúlyt fektetek a női betegségek kiszűrésére és azok megelőzésére. Így aki hozzám jelentkezik, annak részt kell vennie egy teljes…..
Regina09 2012.12.03 20:56:11
@angelocska: Sajnálom, hogy ez történt veled... :( Remélem, most már jobban vagy! Nyilván nem mindegy az sem, hogy hova megy az ember. A legtöbb orvosban én sem bízok, az sztk-s nőgyógyász is össze-vissza beszélt, mikor voltam nála, a kérdéseimre meg nem tudott válaszolni... (Akkor már tudtam, hogy valószínűleg ez a baj.) Ezért mentem én is inkább magánklinikára. Nyilván fájt rászánni azt a pár ezret is, mert szűk a pénztárcám nekem is, de jobban fájt volna, ha nem teszem meg. És ott nem csalódtam, hanem végre foglalkoztak velem, és emberszámba voltam véve.
Viszont ha már a terheléses inzulinja nem jó valakinek, akkor arra már oda kell figyelni, ezért emeltem ki éppen azt a vizsgálatot. Megkérdezhetem, hogy neked mit diagnosztizáltak félre, ami PCOS-nak tűnt? :O
LifeTILT Kudarcok 2012.10.18 20:44:41
Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami…..
Regina09 2012.10.23 16:13:12
@Valis81:
Egyetértek ColT szavaival. Nem mindenki olyan rohadt kivételes, hogy meg tudja valósítani a nagy álmait. És nem feltétlenül azért, mert nincsenek meg benne azok a tulajdonságok, de nem mindenkinek oszt olyan lapokat az élet... Nagyon szép álom, ha vki mondjuk egy mammutcég vezetője akar lenni, de szerintem elég sokan álmodoznak ilyesmiről, aztán hány ilyen ember van? Meg hány ilyenből lesz tényleg magas pozíciójú vezető?
Nekem is vannak álmaim, külső szemlélőnek lehet nem nagyok (bár 5 éves tervek csak). És ha az, hogy "csak kis álmaim vannak" középszerűségnek és átlagosnak számít kívülről nézve, akkor lehet így is hívni, de engem boldoggá tesz az, hogy TUDOM, hogy el fogom őket érni, pl. azért, mert reálisak. És ha ezek a "kis" álmok megvannak, akkor lehet gondolkozni a következő szinten is, de akkor már tudom, hogy elértem valamit, amit hajdanán kitűztem...
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
A blog őszi tematikáját alapjaiban fogja meghatározni a nők test és önképzavarai. A napokban éppen ezért 4 étkezési zavaros lánnyal csináltam interjút, aminek a hatására mintegy ennek a témának az előszeleként megszületett ez a bejegyzés. Ezek a lányok a média áldozatai,…..
LifeTILT Wasabi A sushi tévedés 2011.10.13 06:01:00
   4 hónappal ezelőtt írtam egy bejegyzést Budapestaurant.com címmel, amiben az online éttermek közül a húsz legismertebb, és a legnagyobb forgalmat bonyolító online éttermeket vizsgáltam olyan szempontok szerint, hogy honnan érdemes, vagy hogy egyáltalán honnan lehet rendelni…..
Regina09 2011.10.13 21:30:27
@simms: Hű, ez engem is érdekelne.
Mondjuk én egész életemben ropogós voltam (hmm :) ), főleg a térdem. Ha mozogtam, ha nem.
Én ezt találtam még róla: magazin.builder.hu/testepites/cikkek/ropognak-az-izuleteim-baj-van

Esetleg glükozamin...?
Augusztus 29-én tehát nekiláttam annak, hogy megváltoztassam az életemet. A kitűzött cél: 10 hét, -7 kg, némi izom felszedése. Hosszú távú célok: áttérni az egészséges étrendre, visszaszorítani a cukor-, tészta- és krumpli fogyasztást, és hozzászokni a rendszeres…..
Regina09 2011.10.06 19:32:56
Szia!

Én majdnem 2 hete kezdtem a programot, úgyhogy átérzem a dilemmáidat. :) Főleg a futással kapcsolatban, pont futtattam (höh) erről egy gondolatmenetet (
eptesteplelek.blogspot.com/). Én ajánlom neked, hogy szép lassan, fokozatosan kezdd el!!! Mert olcsó, közel van, és akkor csinálod, amikor akarod. (Ami persze egyfelől hátrány is, mert könnyű elsunnyogni...)

Az edzőteremről meg csak egy kis sztori, hátha felbátorodsz: utazasafogyasesahizaskozott.blogspot.com/2011/09/malna-mozgasrol-es-az-edzoteremrol.html

Amúgy állati jól néztél ki a régi képeken, rakd ki, ahova csak tudod, motiválásnak! És ha egyszer voltál olyan, akkor tudsz máskor is olyan lenni, szóval hajrá-hajrá, kitartást a programhoz!!! :)

Üdv,
Regina
LifeTILT Gym Around The World 2011.08.28 10:00:00
 Leírnék pár alapvető dolgot a konditermi edzésekkel kapcsolatosan, amiket félek még azok sem tudnak, akik már évek óta a konditeremben vergődnek, és számukra az edzés még mindig annyit jelent, hogy oda- vissza jegyük van a fekvenyomópad és a bicepsz rúd között.…..
Regina09 2011.08.30 18:31:25
@Keli29: Éreztem én, hogy le leszek oltva, hogy de ez is le van írva... :))) Eskü kerestem, átnéztem az egész blogot, és guglival is próbálkoztam, mert tudom, hogy utáljátok a hülye kérdéseket. De nem találtam, biztos én vagyok a béna, megyek megnézem megint...
Regina09 2011.08.31 17:53:29
@Keli29: A program utáni dolgot nem ezért kérdeztem, hanem azért, mert kíváncsi voltam, hogy a blogírónak erre van-e valami határozott elképzelése, ahogy szokott lenni más dolgokról. :) Nem fogyókúrázni akarok én sem, az életmódváltás már kisebb lépésekkel évek óta elkezdődött, szóval vágom a blognak a lényegét is, csak még túl sok a kihágás. (De már nem sokáig :) )

Az meg, hogy nem ajánlatos zsír alá izmosodni, számomra azért nem logikus, mert ha a több izom több zsírt éget el, akkor könnyebb elvileg izmosan zsírt veszteni, és ha lemegy, akkor meg már ott van a megformált izom. Legalábbis én ezt raktam össze fejben az alapján, amiket itt és máshol is olvastam, lehet tévesen, ezért kérdeztem. :)

A súlyokat meg majd megmondja a személyi edző... :)
LifeTILT Laura 2011.07.13 01:54:00
   Nem egészen 2 hete kaptam egy emailt, amiben egy 25 éves lány írt nekem kétségbeesett hangvételű levelet. Ebből a levélből idéznék most egy részletet. „174 cm, 60 kg vagyok jelenleg, és 3 napos edzéstervet csinálok. Nincs személyi edzőm, mert amikor volt, nem volt…..