Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukKata

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony hétfőn búcsút vettem kéknek... Amúgy anyunak azt üzentem, hogy kedden érek haza....akartam egy kis meglepetést. Csak sógornőm tudta, hogy hétfőn érkezem. Tehát hétfőn kora reggel felszálltam először Szombathelyi buszra. Szombathelyen szendvicset nem kaptam, ahogy terveztem...következő…..
Na szóval, ahogy tegnap is írtam, ma eljött a várva várt nagy nap... Amikor elkezdőzik a visszaszámlálás...Már csak 10 nap és kérem szépen oda érek önmagamhoz :)(persze ez egybe öröm és szomorúsággal tölt el....szomorú hír, mivel vége lesz a kalandnak, de nagy, nagy és nagynál is nagyobb…..
Na szép kis nap volt ma is... :) Hajnalban fél6 kor el is indulhattam, mivel ahogy írtam szabadban éjszakáztam. Lábam nem volt cipőben..és nagy boldogsággal jelentem: Nem lett baja! Mehettem úton szokásos örömmel. Balatonhenye nem volt messze, hűvös reggelen kellemes volt a séta. Henyén…..
Napokban, amikor megállok OKT tábla előtt, amin rajta van az Országos Kék Túra térképe....én csak nézem, nézem és csak nézem, pontosabban inkább bámulom. Bámulom Hollóházát és bámulom megtett utat...nagyon hosszú ám :D Kíváncsi leszek, hogy önmagamnál el is fogom-e hinni az egészet. Határozottan…..
Éjjel borzalmasan feltámadt a szél, és ugyanolyan erős maradt, míg le nem jöttünk Írott-kőről. Pont napkelet előtt ébredtünk, de sajnos most jóval párásabb volt az idő, mint tegnap. Mivel most nem állítottunk sátrat, reggel hamar összepakoltunk, és a hidegre való tekintettel…..
A puha ágy ellenére (vagy talán pont azért) reggel sajnos nem ébredtünk túl frissen, de hamar összekaptuk a hazai utánpótlással nehezített cuccunkat, és még 7elött távoztunk a kempingből. Az Iglauer parkot sajnos senkinek nem tudom ajánlani, főleg sátrazásra nem...A nap elején…..
Ugyan kissé kényelmetlenül aludtunk a Mohos-házban (kemény volt a padló, meg túl meleg volt, mivel megraktuk a kályhát), nagyon biztató volt a reggel. Tiszta, szinte teljesen száraz ruhák, száraz sátor, még a nap is majdnem kisütött.Megnéztük a keleméri mohos tavakat. Nagyon…..