Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uncle Szem

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
A comment:com úgy tudja, hogy bár aláírt szerződés még mindig nincs, már kitűzték Fábry Sándor új műsorának indulási időpontját az MTV-ben.Úgy tudjuk, hogy a külsős gyártásban készülő új Fábry-show január második felétől kéthetente csütörtökön lesz képernyőn,…..
Uncle Szem 2011.12.15 00:47:14
hogyvolt VV5 - 1X86 és 1X87 2011.12.10 22:15:00
Fenyegetőztem én itt már sok mindennel, de rohadjak meg, holnap reggel becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam, nincs elég bajom, másnapos is vagyok, és akkor ilyenekkel rongálják az idegeimet! Ha véletlenül poszt közben eltűnne a t…..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
A kereskedelmi csatornák és az országos bulvárlapok soha semmilyen módon nem működtek együtt, a tévék nem időzítik történeteiket az újságok lapzártáihoz, a lapok pedig nem álcázzák saját értesülésnek a tévéktől átfaxolt sajtóanyagokat. Ez a tétel különösen igaz a…..
Szalai Vivien, Hamis gyönyör című könyvével kapcsolatos kritikai észrevételekAz előző blogbejegyzést azzal fejeztem be, hogy igyekszem feltárni, miért vannak aggályaim a címben jegyzett könyvvel kapcsolatban, elsősorban etikai szempontokból. Céloztam arra is, hogy előzetes…..
A Kettős mérce egy ellenzéki blog, de nem azért jött létre, hogy minden szart rádobáljon a kormányra. Mi hiszünk abban, hogy a politika nem arról szól, hogy belerúgjunk egyet a másikba. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kormányzás pénzbe kerül, ugyanúgy ahogy az államigazgatás…..
Van az a kérdés milyen Magyarországot képzelsz el magadnak, ha ezt a kérdést felteszed, a legtöbbször azt a választ kapod, milyet nem képzel el az illető. A gyűlöletből ítélés, az ellenségképzés, ma már olyan szintet ütött meg ebben az országban, ami fojtogatja azt. Pedig ha…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Subba A vásárló hölgy 2011.07.29 11:01:00
Állítólag ezt a finom kis virágot kivezették a Walmart-ból, mert bikiniben vásárolt.  ..
Amikor már az ember azt hinné, hogy az Aldi anyukához, Dr. Hana Suralhoz, Dalbirhoz, Szulák "Handycam" Andreához vagy éppen Borbás CBA Marcsihoz hasonló egydimenziós reklámszereplők végérvényesen átvették a hatalmat a képernyők felett, egészen valószínűtlenül hat,…..
A kormány úgy döntött: idén spórol a tűzijátékokon, és előbbre hozza az ünnepséget 2010. augusztus 20-ára. Visszamenőleg kell elképzelnünk a tűzijátékot, vagy pedig felvételről megnéznünk a tavalyit, mert a kormány tegnap bejelentette: ahhoz,…..
Uncle Szem 2011.07.28 21:16:00
  Ki a fasz az a Thomas Melia? – teszi fel a szokásosnál is profánabb megfogalmazásban a kérdést Deutsch Tamás, a Fidesz önmagát reaktiváló fenegyereke, reagálva az amerikai helyettes külügyi államtitkárnak a magyar demokrácia állapotára vonatkozó megjegyzéseire…..
Jászberény, Secret69, DopeMan koncert előtt: Figyelmeztetem Pétert, hogy nézzen körül mielőtt udvarol, kiderül, hogy meleg és Vietnámban amúgy is ellőtték a heréjét, bekeveredek egy leánybúcsúztató kellős közepébe, Stohlt a porról, én pedig büfögést terelek és itatnak…..
Uncle Szem 2011.07.28 18:07:19
Subba Durva: Krokodil 2011.07.27 14:13:00
Megmondom őszintén, hogy nem néztem meg a videót az oroszok heroinjáról. Aki akarja nézze, állítólag nagyon durva.  ..
Uncle Szem 2011.07.28 17:47:58
Subba Subba Art: Jason Faulkner 2011.07.28 10:01:00
KELL! ..
A szarnak adott pofonnak nevezte a Facebook Share-gombját az EP-képviselő. „Mi a jó véreres brét kell lájkolni ahhoz, hogy a kikúrt profilkép megváltozzon?” - jelentkezett be regisztrációja óta először Deutsch Tamás EP-képviselő a Facebookon. A Fidesz alapító…..
Uncle Szem 2011.07.28 17:21:23