Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reaperboy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
reaperboy 2007.10.31 09:28:21
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
reaperboy 2007.09.29 14:05:31
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
reaperboy 2007.09.26 20:51:08