Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdavid24

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
szdavid24 2013.06.14 13:13:23
Kedves kommentelő bagázs:

Dolgoztak vele. Ez után a két szó után egy gondolkodó ember felismeri a felkészüléssel töltött iszonyatos időt.
A helyzet az, hogy akik ehhez hozzákommentelnek, és lenézően, esetleg kimondottan negatív véleménnyel vannak ezekről az emberekről, azok mostmár csak direkt, provokálásként kommentelnek - magyarul trollok.

Eddig, amíg csináltak Magyarországról egy árnyjátékot a kutya se figyelt fel rájuk, nem is kellettek. Most, hogy kikerültek és nyertek, azonnal kérnénk vissza őket, hiszen "mi eddig is nagyon szerettük őket". Ez kétszínűség és ezt biztosra veszem, hogy ők is tudják. Biztos, hogy mindent megtettek nálunk is ahhoz, hogy híresek legyenek, de nem sikerült, tovább mentek.

A másik véleményező csoport csak azért ítéli el őket, mert a brit közönségnek "benyaltak". Mint ahogy a cikkből is nagyon jól kiderül: nekünk is "benyaltak", csak senkinek nem tűnt fel.
Sőt, ha valaki a weboldalukat megnézte volna, már nagyon régóta kint van ez a videó és emellett sok másik is.

A cikk íróinak:

Sajnos ennyi kommentet kedvem és időm se lenne elolvasni, így az általam elolvasottakra támaszkodok:
Felteszem a "magyarkodó" kifejezést a cikkben azon kételkedők számára helyezték el, akiket zavart, hogy nem nacionalista nézeteket vall a briteknek készített árnyjátékban az Attraction. Nekem ezzel a szóval személy szerint nincs gondom. Ez persze teljesen szubjektív vélemény, de a nacionalizmus - a szó hagyományos értelmét véve - nem ártalmas, sőt fontos egy nép/nemzet/ország összetartásában, még akkor is, ha folyamatosan vitatkozik a politikán. Akárhogy is nézzük, az ország szerencsére összetart. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb, sőt ez így messze nem igaz, de ha valami nagy baj van azért összeszedik magukat az emberek. De ez másik történet.

Nagyon jó ellen-cikk lett ez - a trollokkal szemben - szerintem, bár nem vagyok szakmabeli.

@Manarola :
A helyzet az, hogy ahhoz, hogy valaki egy társadalomba sikeresen beilleszkedjen, ahhoz befogadó közeg kell. Ha te kikerülnél esetleg egy arab országba és semmilyen, vagy nagyon kevés tudmásod lenne arról, hogy mik is ott a társadalmi normák, akkor nagyon nehéz lenne azokat előszöris megszokni, másodszor alkalmazkodni hozzá. Nem megy minden pillanatok alatt. A történelem egy olyan szakaszát éljük ahol a társadalmak integrálódnak egymásba a világ minden táján. Amerikában a feketék, németországban a törökök, magyarországon a cigányok - vagy ha valakinek ez így jobban tetszik, a roma nemzetiségűek.
A játékgyártó egy nem túl szerencsés névválasztással haragított magára mindenkit. Az egyébként ártalmatlan játék biztosan nem ezzel a felirattal kerül majd piacra. ..
Az életem... A kezdet :) 2011.07.27 23:51:46
 Sziasztok! megcsináltam naggyából a blogot, nem tervezem hogy túlságosan átalakítom már.Ma biztos nem írok még ki, mert nagyon álmos vagyok, de holnap leírom az eddigi életem, mit kell rólam tudni meg ilyenek :)Remélem majd tetszik! BB..