Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deliriumos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
Ez egy ilyen sűrű nap. Most kaptuk a hírt, hogy KIES-en keresztül frissíthetők a Galaxy Ace készülékek Gingerbread (2.3.3) oprendszerre. A telepítéshez nem kell mágia, a lényeg, hogy KIES legyen a gépen (innen tölthető). Egyszerűen csatlakoztassátok USB-n keresztül a…..
deliriumos 2011.07.27 21:56:15
@pacska:

Valahogy úgy működik ez a Origo mocsokság, hogy mindegy milyen a firmware, ha T-Mobile HU kártya (szétbontottam az APK-t és a világon csak ez az egy szolgáltató változtat az internet ikonon, mindenki másnak jó a gyári) tehát a Telekomos kártya van akkor átvált. Ha bekpacsolod a telefonod és gyorsan belépsz a menübe még láthatod is az eredeti ikont, de néhány másodperc múlva átvált Origo trágyára.
Vicces, hogy nem is az origo portál a kezdőlapja...
Én kiírtottam természetesen, mert kártyafüggetlen a telefonom, azért vettem ilyet, mert nem akarom, hogy b.zirózsaszín legyen, vagy kék propelleres erre tessék... rootolni kell a telefont, lementeni a system/app -ból a Browser.apk-t apktool-lal kicsomagolni, törölni a Values-216-30 mappát, majd visszacsomagolni, betenni az eredeti helyére, újraindítani és kész. Ekkor a normáls Values-hu mappát fogja használni, amiben Böngésző név és ikon van. 5 perces munka, ha már van benne gyakorlatod.
Egyszer letöltöttem egy nem hivatalos romot, ott találkoztam először az átváltással, akkor még Vodás kártyám volt. Ebben az esetben 6 perc megcsinálni.
Ha valaki szeretné, hogy kipusztítsam,szívesen megteszem, küldd el az APK-t ide:
kiszelbugyija@citromail.hu