Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St3v3nk3

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritikus Slash\Slasher 2011.09.12 22:18:00
Slash\Slasher - (olykor már trash-nek nevezem)  Slash-er az a horror kategória, amit mára kinőttem ,de régebben se tartozót kedvenceim közzé . Bár biztos meg van az oka, hogy miért szeretik az ilyet az emberek. Anno krimi elemel vegyítve kedveltem, de mára csak természetfeletti…..
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
St3v3nk3 2013.02.21 08:53:23
@Szűcslaci: Tisztelt László..:D Lehet hogy Ön tapasztalt autóvezető, hisz mindennap autóval jár, sőt lehet még amatőr rally-s is.:) De sokan még akkor sem profik autókezelésből, sőt éppen csak megütik a szintet, ha mindennap 100 km-t levezetnek...:)Van aki ezt a kanyart Ladával , kátyúzva 100 km6h-val elviszi és két kerékre állva zsonglőrködik... De Ők felborultak benne. HA lenne széle az útnak és a TGK-sok lemosnák a kerekeket akkor nem lenne probléma. Ettől függetlenül, ha nincs kátyú , lehet hogy jött volna a rókakoma át az úton, a kislány sikít apu elkapja a kormányt és ugyanúgy felborulnak. Az út ettől függetlenül trágya szar. Jah meg még valami: Elalvó kamionossal való frontális ütközéskor nem számít a vezetői tapasztalat [nyilván sarkítok] Tipikus eső után okos a derék földműves szituáció.:)
Az eredeti blog a http://stevensfantasies.blog.com/ címen érhető el, annak is én vagyok az adminja, azonban a blog.com keretrendszere, vagy csupán az én blogom elérése rémesen rossz, így 10 megkeresésből 7-szer szerverhibát dob ki. Okát nem tudom, nem is izgat. Mind a kettő helyen…..
A tegnapi nap egy forduló pont volt a modellezési szokásaimban. Sikerült megszokni végre a Low-poly(alacsony poligon számú, kevesebb számítást ergo alacsonyabb hardverigényt követelő) modellek készítését. Másik nagy eredmény, hogy sikerült majdnem tökéletesen elsajátítanom a…..
Üdv mindenkinek, a nevem StevenKE, elvileg én felelek a játék modelljeiért. Mivel tisztelt kollégám, SirButcher lassan összehozza a megfelelő keretet (a la grafikus motor), az én munkaköröm is beindul, kibontakozhat. A következőkben már az én eredményem, előrehaladásom is datálva…..
Survive Developement Az alapok 2011.07.01 11:10:00
Sziasztok, és üdvözlök mindenkit a blogon.   Ide fognak felkerülni (remélhetőleg minél sűrűbben) a játék fejlesztésének lépései, esetleg a kihívások, amelyek még megoldásra várnak.   Tehát, elsőnek gyorsan összefoglalva, hogyan is fog kinézni a játék! Persze még…..