Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsillag_75

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer csak ott van. Végre, ki tudja, milyen hosszú idő után. Olyan ismerős minden. Az illata, a hangja, az érintése. Most mindent szabad. Talán csak bizonyos szavakkal kell csínján bánnod. De a gesztusaid beszélhetnek. A zihálásod beszélhet. A nyálad és a fogaid…..
kiscsillag_75 2011.11.08 15:52:18
@Lars.Lares: Máshogy nincs is értelme.
kiscsillag_75 2011.11.16 21:31:43
@Rogerthat: Én maximálisan megértelek. Nálunk sajnos, a szeretőm párja elérte a célját - tudtán kívül - a telefonhívásokkal. egy idő után, amikor együtt voltunk, folyamatosan jelzett a telefon, még ha fel sem veszi az illető, elülteti benne azt a gondolatot, hogy esetleg megérzi a hűtlenséget és ellenőrzi. Így egyre ritkábban mert bevállalni és mivel nekem ez már túl kevésnek bizonyult, véget vetettem a viszonyunknak. Nekem nagyon rossz érzés volt úgy vele lenni, hogy közben a párján járt az esze.
kiscsillag_75 2011.11.21 13:36:11
@tiboru: Sajnos, nem az esetem :-)
Egy poszt Barbieds-től. Egyéb bevezetés nem szükségeltetik. "Ez a punci az enyém" - állt Olimpia hasán piros festékkel írva, a lefelé mutató nyíl fölött. Ez volt, amit a férje otthon meglátott, és azon nyomban elvágta a felesége nyakát egy borotvával. Az extrém…..
  Kétféle módon tehetünk szert szeretőre. Ha keressük, vagy ha csak véletlen bukkanunk rá. Szerencsésebbeknek úgy találnak, hogy soha nem is kutattak utána, sőt, még csak eszükbe se jutott, hogy nekik kellene ilyesmi. Egy konkrét személy csábítja őket erre az útra. Bár…..
"A hazugság megöli a szerelmet. De csak az őszinteség öli meg végképp."Ernest Hemingway..
Minden párkapcsolatnak, legyen az házasság, együttjárás, vagy szeretői viszony, megvan a maga kommunikációs struktúrája. Ha valami nagyot változott az elmúlt 10-15 évben, az éppen ez. Teljesen átalakult a kommunikációnk és ezzel együtt az időérzékünk is. Ez persze közhely,…..
kiscsillag_75 2011.10.17 12:25:31
@skarlát betű: Csak az a gond, hogy ezzel a felelőtlen viselkedéssel veszélybe sodorja az én életemet is. A felesége nem hagyta annyiban, számolnom kellett a bosszújával is, de ez esetben a férjem nekem hitt, a szomszédok meg nem érdekelnek - pedig sok olyan dolgot terjesztett rólam, aminek nem volt alapja. Mindenesetre többet nem szeretnék belemenni ilyen kapcsolatba.
A legutóbbi posztok nagy része inkább könnyed hangvételű volt, de ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolnánk a fajsúlyosabb ügyeket. A napokban eszembe jutott, hogy erről a témáról még viszonylag kevés szó esett a blogban. Pedig a hűtlenség egyik nagy rákfenéje a bűntudat. A…..
kiscsillag_75 2011.10.08 22:27:48
@skarlát betű: Maximálisan megbízik bennem és biztosan nem sejt semmit, én pedig sosem adtam - számára látható, érezhető - okot a kételkedésre. A hűtlenségem nem vesz el a kapcsolatunkból, nem kap semmivel sem kevesebbet belőlem.
Szerintem van olyan ember, aki megérdemli, de azzal én már nem is lennék együtt. Valószínűleg a kapcsolatból már hamarabb kilépnék, mint hogy eljutnánk erre a szintre.
kiscsillag_75 2011.10.09 10:11:03
@skarlát betű: Mindezzel én is tisztában vagyok, éppen ezért nagyon tudatosan élem hűtlenségem. Annyira ismerem a férjem, hogy ha a legkisebb gyanú is felmerülne benne, nem dugná homokba a fejét, és nem viselné szótlanul. Pontosan azért, mert az ő értékrendjébe a hűtlenség nem fér bele és meg sem értené, hogy miért van nekem szükségem erre.
Ültél már úgy a munkahelyeden, egy tárgyaláson vagy egy előadáson, hogy képtelen voltál koncentrálni, és azt érezted, szétrobban a nadrágod, vagy átázik a bugyid? Mentél már ki a mosdóba maszturbálni? Kerestél szexpartnert a neten azzal az érzéssel, hogy még aznap muszáj…..
kiscsillag_75 2011.10.07 21:13:58
@skarlát betű: Elég gyorsan rátaláltam az utódjára ugyan, de érzelmileg még nem sikerült teljesen lezárnom és ezt nehezíti az, hogy még mindig én állok hozzá a legközelebb a munkahelyen. De már nem tudok őszintén együtt örülni például a napokban születendő gyermekének és osztozni a boldogságában, mivel alapvetően ez változtatta meg a kapcsolatunkat. Gondolom, az idő majd ezt is megoldja. De ettől függetlenül most jól érzem magam és tudom kezelni az érzéseimet.
kiscsillag_75 2011.10.07 21:20:48
@Kelpie: Ne add fel, biztosan eljön majd az idő, amikor majd mind a ketten egyszerre akarjátok, ha tényleg megvan a vonzalom bennetek egymás iránt.
kiscsillag_75 2011.10.08 21:45:58
@Kelpie: Szokott lenni folytatása az egymásra talált szempároknak? Meddig mész el ilyenkor? Vagy csak próbálkozol, hátha egyszer majd bejön?
A szeretői kapcsolat sajátos dinamizmusa: közeledünk, találkozunk, intenzíven együtt vagyunk, szinte felolvadunk egymásban. Aztán visszatérünk önmagunkba, felöltözünk, elköszönünk, távolodunk. Éljük a saját életünket. Majd újra vágyakozunk, újra tervezgetünk,…..
kiscsillag_75 2011.09.28 16:18:06
@Lars.Lares: Ha legális lenne, talán nem érezném ezt az iszonyú kiszolgáltatottságot :-( és valószínűleg a varázsát is elveszítené a szeretői kapcsolat, ami ezt az egészet izgalmassá és sokszor fájdalmassá teszi.
kiscsillag_75 2011.09.29 11:06:12
@Lars.Lares: Ha egyszer majd rátalálok a számomra ideális szeretőre, aki se túl sokat, se túl keveset nem akar és én is ugyanannyira fontos leszek neki, mint amennyire ő nekem, akkor majd talán elmúlik ez az érzés és valóban óhajaim szerint kiszolgált leszek. De amíg ez az egyensúly nem jön létre, addig marad a kiszolgáltatottság érzése.
kiscsillag_75 2011.09.29 13:58:01
@Lars.Lares: Van olyan is, amikor a szerető túl sokat akar. Amikor valaki csak azért lenne hűtlen a feleségéhez, mert úgy gondolja, nagyon szerelmes belém és ezért feladna sok mindent és ugyanezt várná el tőlem, az már nekem sok, mert én csak egy kiegyenlített szeretői kapcsolatra vágyom, nem többre. Persze minden viszonyítás kérdése, kinek mi a sok. Nekem erre nincs szükségem, hogy szeretőként fojtogasson valaki a szerelmével, folyamatosan számonkérjen, kisajátítson stb. ...
A női hűtlenség forgatókönyve című mű és a róla barbieds által írt poszt alapján gondoltam tovább egy témát, amely ugyancsak tabukat érint, mégpedig tabudöntögető korunkban is nagyon makacs tabukat. A könyv szerzője kifejezetten a családos nők hűtlenségét térképezte…..
kiscsillag_75 2011.09.26 15:54:23
@skarlát betű: Igen, a férjem is ugyanúgy kell (lehet, hogy egy kicsit telhetetlen vagyok...). Én nagyon fontosnak tartom a kiegyensúlyozott szexuális életet egy házassában (testi-lelki szempontból). Ha ez hiányozna, nem tudnék együtt élni valakivel, még a gyerekek miatt sem.
Ismét egy kommentelő társunknak köszönhetjük, hogy új vendégposzt született: TBal osztja meg velünk Ayala Malach Pines A féltékenység című könyvéről alkotott véleményét. Remélem, ezúttal is részletes vita alakul ki, esetleg feltűnik egy-két féltékenység-szakértő is, ki…..
kiscsillag_75 2011.09.21 15:08:26
@skarlát betű: Ha csak folyamatosan reménykedsz benne és el akarod hinni, hogy a "rideg" külső mögött egy érző lélek lakozik és fontosabb vagy neki, mint amit mutat, akkor ott nincs megnyugvás csak bizonytalanság. Viszont iszonyú jó érzéssel tölt el, amikor sikerül önmagamban legyőzni a féltékenységet, még csírájában elfojtani és nem hagyni, hogy eluralkodjon rajtam. Persze ehhez az kellett, hogy önmagamnak beismerjem és elfogadjam, már nincs miért küzdeni. Bár nap mint nap látom kell és némi önuralomra szükség van, de nagyon jó érzés ez az állapot. Most már tudom, bármit tettem volna, többet nem kaptam volna belőle, így nem élem meg veszteségként sem, hogy elengedtem.
Biztos elkönyveltétek, hogy már lusta vagyok saját posztot írni, de nem ... Csak örülök, hogy mostanában többen is küldötök ötleteket. Ezúttal E. Bonheur egy novelláját ajánlom a figyelmetekbe, az írás a legutóbbi posztban tárgyalni kezdett féltékenységet boncolgatja. Kis…..
kiscsillag_75 2011.09.20 09:26:44
@Enchantée: Volt ilyen kapcsolatban részem. Én úgy gondolom, hogy a másik fél is legyen olyan erős lelkileg, mint amilyen én vagyok. Nekem ez elengedhetetlen egy kapcsolatban. Részéről egyértelműen önbizalomhiány okozta a beteges féltékenységet, amire én nem adtam okot. Még a megcsalás gondolata sem merült fel bennem. Másról nem igazán tudott velem beszélgetni, folyamatos megerősítést várt tőlem, hogy biztosan szeretem és nem csalom meg. Nálam ez oda vezetett, hogy egyre kevesebb dolgot osztottam meg vele, majd amikor mindig csak azt hallottam, hogy én biztosan megcsalom, egy idő után elgondolkoztam rajta, hogy miért is ne. Elég gyorsan véget ért így a kapcsolatunk. Féltékeny típus vagyok én is, de idáig szerencsére még nem süllyedtem és jó példa számomra azóta is, hogy hová vezethet a túlzott féltékenység. Biztosan negatív irányba viszi a kapcsolatot és a másik fél inkább menekülne.
kiscsillag_75 2011.09.20 11:54:14
@Lars.Lares: Úgy gondolom, ott kezdődik, amikor a másikért mindent megteszel, érezteted vele, hogy szereted, nem adsz rá okot és mégis hiányzik a bizalom :-(
Hűséges és hűtlen olvasóim, a szó mindkét vagy még több értelmében! Váratlan sikerem után valahogy kíváncsi lettem rá, hogy ki mindenki olvassa a blogot, és főleg miért. Úgyhogy egy kis közvélemény-kutatás következik, de kifejthetitek kommentben is, hogy miért kíséritek…..
kiscsillag_75 2011.09.13 21:36:38
@Holly-Audrey: Megnyugtatlak, ezzel én is így vagyok. Semmi okom nincs arra, hogy máshol keressem a boldogságom, de azt a pluszt, ami hiányzik a teljes élethez, nem a férjemtől szeretném megkapni, hanem valaki mástól. És ha a szeretővel véget ér a kapcsolat, a vágy akkor is megmarad és jön valaki más...
A mai vendégposztot valójában két embernek köszönhetjük.   Elsősorban persze a szerzőnek, barbieds-nek: az ő blogját biztos sokan olvassátok titokban (én is), áttételesen viszont legutóbbi kedvenc provokátorunknak, Krapulax7-nek, aki mindenkit kiosztott, aki csak élt és…..
kiscsillag_75 2011.09.13 18:28:20
@skarlát betű: Érdekes, mert a nőkkel - amíg nem érintettek - nem igazán lehet beszélgetni a hűtlenség kérdéséről, így általánban csak felszínesen érintjük a témát. Még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy veszélyes lett volna bármit is nyilatkoznom. Ezt a témát jobban szeretem a férfiakkal boncolgatni, úgy érzem, ők megértőbbek e téren.
kiscsillag_75 2011.09.13 18:48:04
@Lars.Lares: Szerintem is valami ilyesmiről lehet szó. Szeretnénk a bennünk lévő űrt kitölteni, de nem a társunkkal. Ezért keressük folyamatosan az új impulzusokat, érzéseket. Viszont most jöttem rá, hogy még nem sikerült olyan szeretőt találnom, aki ezt betöltené. Én nem akarok halálosan szerelmes lenni, csak érzelmileg kötődni valakihez, aki a testi vágyaimat is kielégíti. Eddig kétféle szeretővel találkoztam: - aki nagyon szerelmes belém és feladná a családját is (erre nem vágyom és viszonozni sem szeretném, mert nekem ez túl sok érzelmileg), - a másik viszont csak szexre vágyik, arra is csak akkor, amikor ő akarja és alapvető tiszteletet, odafigyelést nem várhatok el tőle. Így nem igazán érzem teljesnek szeretővel sem az életemet. Bár elismerem azért ideig-óráig sikerül, de ezek csak pillanatok.
kiscsillag_75 2011.09.13 21:28:33
@skarlát betű: Az érdekelne, hogy kinek az intelligenciájára gondoltál. Nekem kellene fejlődnöm ilyen téren v. a szeretőre értetted? Kíváncsi lennék, hogy én miért a két végletet vonzom.
Kedves Hűtlenek,az Életmód kategória győztese ugyan nem a hűtlenség lett, de ezen őszintén szólva nem lepődtem meg. Természetesen a háziorvos blog nyert, ahogy előre tippeltem. Itt lezárul hát a Goldenblog idei története, ettem-ittam és jól éreztem magam a hajón, bár ez…..
kiscsillag_75 2011.09.13 08:11:07
@aJeti: Így teljes az életem. Tehát hűséges vagyok a hűtlenséghez :-)
Belegondolva, vajon miért is viseljük annyira nehezen, ha nem mi vagyunk az egyetlenek a partnerünk számára, és miért viseljük jól, ha nekünk több partnerünk van, a legkézenfekvőbb ok talán az, hogy az első esetben nem érezzük magunkat elég fontosnak, a másodikban pedig az…..
kiscsillag_75 2011.09.03 22:52:47
@koibito: Igen, én is úgy gondolom, a tettek magukért beszélnek. Hiába mondja, hogy fontos vagy neki, ha folyamatosan úgy érzed, a listán a legutolsó vagy, mert nem érezteti veled, hogy mennyit jelentesz neki, mennyire kíván. Úgy gondolom, ekkor már egy jó szex nem elég, hiába vágyódsz utána. Kérdés, hogy mi az a határ, ameddig el kell fogadni szeretőként, hogy sok minden más előrébb való nálad. Én ezt sajnos nem tudtam időben felismerni. Most már tudok nemet mondani neki, mert tisztában vagyok vele, hogy lesz holnap, holnapután és kevés, hogy csak az adott pillanatban érezzem magam fontosnak.
Kedves Hűtlenek! Emlékeztek még, hogy beneveztem egy bizonyos versenyre? Amikor ezt megtettem, semmiféle reményt nem fűztem jelentősebb eredményhez, hiszen ez egy underground téma, rejtőzködő olvasókkal. A közönségszavazás alapján életmód kategóriában a 33. helyen végeztem,…..
A szakításról, és annak nehézségeiről írtunk már, sőt, arról is, hogy mennyien nem mondják ki konkrétan, ha szerintük vége. Lehet, hogy csak eltűnnek, vagy lassan leépítik a dolgot, egyre ritkábban jelentkeznek, aztán már nem is. De ez elsősorban viszonylag rövid kapcsolatokra…..
kiscsillag_75 2011.07.29 13:15:30
@skarlát betű: Ezt ő is nyiltan vállalja, hogy önző. Szerintem sem működhet így egy kapcsolat, hogy csak a saját vágyai, érzései fontosak. Ha ennyire egyoldalú a dolog, akkor inkább félreteszem az érzéseimet, vágyaimat és lezárom magamban a kapcsolatunkat. A gond csak annyi, hogy amit már régóta sejtettem, most tudta kimondani és őszintén felvállalni. Tény, hogy hiba volt bármiben is reménykedni.
kiscsillag_75 2011.07.29 22:37:04
@skarlát betű: Köszönöm a hozzászólásokat, sokat segített. Egy kívülálló sokkal tisztábban látja a dolgokat. Én benne voltam, nem beszélhettem meg senkivel, őrlődtem magamban és nehezen ugyan, de próbáltam elfogadni, hogy egyre és egyre kevesebbet kapok belőle. Magyarázat persze mindig volt, én pedig reménykedtem, hogy lesz még jobb is talán. Hiba volt, elismerem, de tanultam belőle. Maximalista vagyok a kapcsolatokban is, de be kell látnom, hogy egy ember kevés hozzá. Sajnos, nehezen adom fel, de fel kell ismerni, mikor kell abbahagyni a küzdelmet.
kiscsillag_75 2011.07.30 09:33:14
@skarlát betű: Óvatos vagyok, mert én is sokat kockáztatok. Úgy gondolom, ha már egy harmadik ember is tud a dologról, az kockázatosabb. Jobb így szerintem, hogy kettőnk között maradt. Tényleg jó ez a blog, mert sokmindent a hozzászólásokból sikerült megértenem.