Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cristine97

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comic-Con újságíróinak visszatérő kedvence Katie McGrath a maga játékosságával, kedvességével és már-már rajongói lelkesedésével a sorozat iránt. Katie idén sem okozott csalódást. Következik a sorozat Morganájának kerekasztal interjúja, alatta az elhangzottak…..
Merlin Rajongók a forgatáson 2012.03.16 06:56:00
Nicci és két barátnője, nem tudom, milyen szerencse folytán, de ellátogathatott a héten a Merlin forgatására. Mint tudjátok, hétfő óta zajlanak Walesben az ötödik évad forgatási munkálatai. A Skóciából érkezett lányok két napot töltöttek el a stábbal; az első nap egy…..
Szombaton érkezik a BBC-re az új évad, amelynek első fele november 28-án DVD-n is megjelenik a briteknél. Ahogy korábban már megírtam, a hat epizódot tartalmazó háromlemezes kiadvány előrendelhető az angol amazonon (hozzánk is szállítanak), ahová immár fotó is került fel.Nektek…..
Négy videó, négy nagyon szerethető színésszel, ezúttal az angolul értőknek: kerekasztal interjú Colin Morgannel, Katie McGrath-tal, Bradley Jamesszel és Anthony Headdel a San Diego-i Comic-Conon, a Whedonopolis jóvoltából. Az elhangzottak nagy részét már olvashattátok a korábban…..
Az alábbiakban Jenna Busch beszélget a Merlint alakító Colin Morgannel a San Diego-i Comic-Conon. A videó alatt olvashatjátok az interjú magyar fordítását, spoilerekkel!Tegnap este újra megnéztem a harmadik évad fináléját, és a bevezetőben azt halljuk, "egy fiatal fiú".…..
Cristine97 2011.08.03 18:22:45
Mint már olvashattátok, egy hete, a Merlin idei Comic-Conos bemutatkozása napjának délelőttjén a szereplők a sajtó rendelkezésére álltak, hogy válaszoljanak a sorozattal és a folytatással kapcsolatos kérdésekre. A ksitetv.com több ilyen beszélgetést is közöl, elsőként azt,…..
Cristine97 2011.08.03 17:47:50
Na ez az interjú különösen tetszett! :) Van benne két rész ráadásul amivel nagyon egyet értek/aminek nagyon örülök:

Az egyik:

...Úgy tűnik, Morgana gyűlölete felülírta a régi barátságokat. "Colint mindig letámadom azzal, hogy magára vessen, amiért nem segített nekem. Bárcsak segített volna, amikor hozzá fordultam!" - mondja Merlin cselekedeteire utalva. "Morgana úgy érzi, őt kitaszították. Gwen elárulta, a másik oldalra állt. Merlin is elárulta. Artúr is elárulta. Uther a szemébe nézve tagadta meg, a saját gyermekét. Morganát most csak a harag hajtja, és az ő elképzelései szerint mindenki elárulta Morgause kivételével, tehát annak oldalán áll, akiről úgy gondolja, hogy szereti."...

...Morgana csak azt tudja, hogy ezek az emberek meg fogják ölni, ha megtudják, hogy kicsoda valójában. És mit tehet ezek után? Megvédi magát. Ismétlem, bárcsak elmondta volna neki Merlin... Úgyhogy tényleg Merlin okolható mindenért." ...

-Persze nem lehet mindent Merlinre fogni, de azért van a fentiekben igazság. No meg Morgana a kedvenc szereplőm, lehet, hogy ezért is akarom mindig mentegetni xD

A másik rész:

...A legenda része az is, hogy Morgana visszatér a jó oldalra. Ezzel Katie is tisztában van. "Igazság szerint a történet végén Morgana a jó. Megmenti Artúrt. Megmenti és meggyógyítja a sérüléseit. Úgyhogy igazából pont olyan vagyok, mint Darth Vader. Jóként kezdem, rossz leszek, de a végén mégis csak jóvá változom. Végül mégis csak én leszek a hős."...

-Na ennek nagyon örültem! Főleg, hogy Katie mondta. Így valószínűleg így is lesz a végén. :D Mint mondtam, nekem Morgana a kedvencem, de furcsa módon én a jó énjét szeretem jobban. Persze a gonosz oldala is nagyon izgalmas, de nekem mégis valahogy a jó Morgana az igazi Morgana. :) Lehet, hogy azért, mert eddig nem sok Merlin-Arthur-legenda feldolgozásával találkoztam, legalábbis Morgana karakterét egészen a Merlin-ig nem is ismertem. Nem tudom, hogy a többi verzióban hova jut el Morgana a végére, engem csak ez az egy verzió érdekel. A legjobb! :D ;)
Cristine97 2011.08.03 17:48:22
A Merlin alkotói, illetve szereplői jövő héten már az amerikai közönségtalálkozóra készülhetnek, nemrég azonban a franciaországi Comic-Con vendégei voltak, ahol több interjú is készült velük. A párizsi rendezvényen a Serieviewer.com megbízásából Sandra Bellisardi…..
Cristine97 2011.07.28 17:26:31
Cristine97 2011.07.28 17:28:50
Cristine97 2011.08.03 12:06:50