Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delirium treatments

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apróbetűs hír: Gyurcsány Ferenc pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomamunkájához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésnek a jelek szerint…..
Delirium treatments 2012.08.29 23:54:41
@Delirium treatments:
Egyébként a bíróság semmit sem mondott arról, hogy plagizált vagy sem!
Inkább a fideszes szőke barbinak üzent, hogy aki állít valamit azon van a bizonyítás terhe(kivétel egyes speciális adóval kapcsolatos ügyeket)
Ahogy Plagibá mondaná, az "ártatlanság védelme"!-.)
Delirium treatments 2012.08.30 00:15:50
@Ludovikás Levente:
Ügyes ez a tudományos hablaty, eszembe jutattad azt a blogírót aki a lottóötös valószínűségével vetette össze anno, annak a valószínűségét, hogy Gyurcsány plagizált!
Persze osztott, szorzott és kihozta, hogy:

szolhatsz.blogspot.hu/2012/04/lotto-es-balliberalisok.html

A trükk ott van a dologban, hogyha tetszőleges számokat szorozgatunk egymással akkor azt hozhatjuk ki belőle amit csak akarunk!
Ez pedig nem valószínűségszámítás, hanem valami más!
Ha pedig nem számolunk valószínűséget (mert nem tudunk megfelelő számokat rendelni az egyes tételeink mellé), akkor édeskeveset mondhatunk arról, hogy mi mennyire valószínű, de legalábbis mindenképpen csak a saját véleményünk és nem valamiféle objektivitásra hajazó "igazságállítás" lesz belőle!
Delirium treatments 2012.08.30 00:20:04
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
Delirium treatments 2012.07.05 11:12:02
@wilson77: a sajátmárkás termékük borzasztó minőségű

A Pick gyártja le nekik a virslit!

Ha igazi fost, junkfoodot, hulladékot akartok 900 körüli pénzért akkor vegyétek és egyétek!-.)
Csak egyszer ettem belőle de utána sokáig azon gondolkodtam, hogy feljelentem őket a gecibe a fogyasztóvédőknél!
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
Delirium treatments 2011.09.27 15:01:02
@oc:

Azt áruld el kérlek hogy akkor mit csináltok ha kajakra nem engedlek be titeket, mert mondjuk nem is vagyok otthon nyaralok Floridában egy hónapig kb amíg tart a bohóckodásotok?
Szóval segíts nekem kérlek mert meg szeretnélek kímélni attól, hogy lásd a szememben az emberútálatot és azt, hogy én tulajdonképpen egy emberbőrbe bújt antiszociális állat vagyok!-.)
Delirium treatments 2011.09.27 15:15:16
@oc: "megpróbálom a szomszédoktól megtudni, hogy vajon várható vagy e, vagy már fél éve nem láttak senkit. Ha azt mondják esély sincs rá, hogy összefussunk"

És ha látod esélyét, hogy összefuthatsz velem akkor kitartóan fogsz próbálkozni?
Ha nagymellű szőke vagy akkor én majd az ablakból leslek lopva, de izgi lesz már alig várom!-.)

Köszi a választ!

Lehet, hogy kitöltöm majd a neten de lehet, hogy inkább sakkozom helyette, főleg ha nagymellű szőke vagy!-.)
Delirium treatments 2011.09.27 15:21:02
@nemjogasz:

"A népszámlálás során ilyen technikai garancia nincs, mivel ott van a pontos születési idő(év miért nem elég, mire kell a hónap nap?) pontos lakcím(város miért nem elég?), ebből már bárki személy szerint beazonosítható"

Most olvastam az index cikkét.

index.hu/belfold/nepszamos/2011/09/27/anonim/?rnd=626

Állítólag a KSH-t törvény kötelezi, de engem ez a "törvény kötelezi" kitétel nem igazán tud megnyugtatni egy olyan "jogállamban" amiben élek és amiben éppen az adatvédelmi biztos és a hatalom fingatja egymást a bíróságon, egymást vádolva hazugsággal mert azonosításra használták a vonalkódot amikor nemzeti konzultáltak.
Biztos az én hibám, de a bizalmam az abszolút nullához tendál!
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
Delirium treatments 2011.09.17 19:35:09
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
Delirium treatments 2011.09.06 18:33:55
@rókafogta:

"És miért gondoljuk azt,hogy az nem a valóság?"

Mert a századvég vezető elemzői vagyunk?-.)
Kedvelem a pszichológiát és egy érdekes kérdés szerintem, hogy meddig nevezhető a kognitív konzisztenciára törekvésnek egy vélemény kialakulása és mettől megélhetés.-:)
Delirium treatments 2011.09.06 18:39:06
@Várúr:

De miért tartotta fontosnak Kumin úr ezeket a (szerinte) tényeket közölni?-.)
Ez egy igen izgalmas kérdés amióta tudjuk, hogy a jegyszedő a malomtulajdonos kulák szeretője és bevalotta!-.)))
Delirium treatments 2011.09.06 18:45:23
@Yeto:

Az i pont az teljesen kizárt.-:)))
Kumin úrnak minden bizonnyal teljesen véletlenül jutott eszébe a diplomaták tökénél megragadni a valóságészlelés sajátosságait ahogy Szijártó papagáj Péternek is!
Én jóhiszemű vagyok ha elolvasom Péter mondatait!!
"„Az amerikai szórakoztatóipar napról napra megjelenő újabb és újabb fejezeteivel nem kívánunk foglalkozni”
A tragikus oslói mészárlás után az európai szélsőjobb nem folytathatja úgy, mintha mi sem történt volna. A politikai szimbólumokkal teletűzdelt, rituális tömeggyilkosságot végrehajtó Breivik lényegében az utóbbi időben sikert sikerre halmozó, elsősorban…..