Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bündnis

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog! Nekem a lehető legrosszabb véleményem van a Bajcsy kórházról, úgymond szépen eltették anyámat láb alól 2011 májusában. Na de nagyon dióhéjban a történet:  Anyukámnak 2db lábujja belilult, így utaltak minket a sebészetre. Még aznap éjjel műtétet írtak…..
Bündnis 2011.09.02 07:33:40
A posztolóval egyetértek, szív nélkül a tudás semmit sem ér, agyongyötört és túlhajszolt orvosok, de...az látszik más területen is, hogy a legjobbakból lesznek a magánvállalkozók és a többiből pedig az alkalmazottak. Persze létezik okos alkalmazott is, de inkább csak a "valamihez értek, elvagyok vele" emberkék.
Azok akik tehetségesek, már régen elhagyták az országot, akik maradtak, azok a középszerűek nagy "hibaszázalékkal". Németországban is egyre több a műhiba, stb, és ez elmondható más országokra is. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek volt a családjában, vagy van olyan, akit az orvosok félrekezeltek. Az én anyámat is, aki egy rendkívül erős szervezetű ember volt, egy túlhajszolt orvos...nem neki kellett volna - az orvosa nem ment be akkor a műtétére, hanem hirtelen úgy döntött üdülni megy - rossz döntése vitte a halálba.

A mai Magyarország egy fertő, egy olyan káosz, amelyet az alacsony értelmi képességekkel, de a korrupcióhoz nagyon értő politikai és bankár réteg vitt csődbe a megújulás esélye nélkül. Ez olyan, mintha az ország maga egy kupleráj lenne, a nép a kurva és a politikusok, bankárok és a végrehajtók dugdossák őket - ellenszolgáltatás nélkül. Ma az országgal ez történik, nem lehet azon csodálkozni, hogy a még "jól kinéző kurvák" elhagyják ezt a kuplerájt és inkább VIP-ek lesznek külföldön.

Szóval nem olyan nehéz eldönteni azt, ha egy orvos tévedett. Nagyon könnyű..a diagnózis nem lehet sokféle, csak egyféle - a helyes. Ha nem volt helyes, akkor a felelősség egyértelmű. Valamikor régen mindig ezt mondták - "az ügyfélnek, vagy a vásárlónak mindig igaza van!" A halottnak is....
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Bündnis 2011.09.01 13:41:23
@mufflinca:
Határok nélküli EU van, ez azt jelenti, hogy mivel nincsenek határok így nincsenek külön országok sem. Ha az Unió egységes, akkor olyan rendszámmal jársz ott ahol vagy, amilyennel akarsz. Ez a köcsög magyar politikusi réteg, analfabéta gecik, azt csinálnak amit akarnak. Azt gondolom, hogy orbán és sleppje a következő választáson a 10%-ot sem fogja elérni
Bündnis 2011.09.01 15:44:12
@fogash:
DE kurva jól mondtad!! Így van....
Az olimpiai és világbajnok Usain Bolt nem bírta elviselni azt a terhet, hogy csak ő nyerheti formája alapján a 100 méteres síkfutást a tegui vb-n, és érthetetlenül kiugrott, szégyenében magára húzta pólóját. Hiányában a szintén jamaikai Yohan Blake lett a világbajnok. ..
Előfordult már önnel, kedves olvasó, hogy úgy érezte, egy politikus - különösen kormánypárti - úgy igazán a szívéből szól? Hát, velem se sokszor... Nemrégiben viszont igazán a szívembe zártam Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter mondatait. Ezek így szóltak:…..
Hosszú ideig vártak a devizahitelesek a kormány mentőcsomagjára, melyet végül az Országgyűlés 2011. június 20-án fogadott el. A 7 pontból álló csomag része a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló jogszabály, melynek értelmében a svájci frank…..
Bündnis 2011.08.06 12:57:13
@sidol:

Tökéletesen írtad le a megoldást, ehhez még ezt tenném hozzá, hogy nem kell szarakodni, egy jól irányzott rúgás a bankárok arcába és mindent egyből jól fognak csinálni. Nem egyforma eszközökkel játszik a két réteg, de módunk van arra, hogy mi a magunk módján rendet tegyünk. Ha ez anarchia akkor legyen anarchia. A pofon vagy a pofán rúgás hasznos eszköze a dolgok jobbításának.
Bündnis 2011.08.06 12:58:38
@Bündnis:

És ráadásul velünk született normális emberi tulajdonság. Olyan, mint az állatvilágban...egyik megeszi a másikat...együk meg mi is a bankárokat..ennyi
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
Bündnis 2011.08.04 09:49:08
@idelle:
Csakhogy az egyik oldalon egy teljesen jóhiszemű ügyfél, a másik oldalon pedig egy trükkös, minden hájjal megkent bankár csaló réteg van, rafinált módszerekkel, svájci frankos pénzmozgás nélkül.
Az egyik oldal hisz abban, hogy a neki kínált lehetőség számára jó lesz, a másik oldal viszont már akkor tudja, amikor az ügyfél aláírta a szerződést, hogy ki lesz az ügyfél fosztva. Ezért magas prémiumokat osztottak szét azok között, akik jelzálogalapú szerződéseket hoztak, a közvetítőknek csábító jutalékot kínáltak.

Tehát az egyik oldal kiszolgáltatott a másiknak.

Egyszerűen kellene megoldani a történetet, az MNB és a magyar állam viselje el a csalás kockázatát, mert ellenőrzés nélkül rászabadították a bankokat az ügyfelekre..félrevezették őket. Megtévesztés esete bűncselekmény és nem az a kategória, amit te mondasz...
  Pár hete fogadta el a kormány a Nemzeti Energiastratégiát, amely a célok szerint biztosítja a hazai energiaellátás hosszú távú fenntarthatóságát, biztonságát és gazdasági versenyképességét. A stratégia a kormány szerint kiszolgálja az elsődleges nemzeti érdekeket,…..
Van az autóiparnak három kifejezetten kedves és bájos kis állatkája. Ráadásul mindhárom most újul meg, születik újjá vagy vedlik át. Most röviden mindhármat a kedves olvasók figyelmébe - és bizalmába - ajánlom. Bárcsak annyi igazi Panda élne a világ - még megmaradt -…..
A megsárgult fekete-fehér fotó két év híján száz éve készült: a legendás amerikai autógyáros, Henry Ford egyik barátja, a feltaláló Fred Allison üli meg büszkén a kísérleti elektromos kocsit. Arról, hogy az ezt követő egy évszázadban miért tűntek el szinte nyomtalanul -…..