Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sw00n

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a péntek csak annyiban különbözik a többi kocsmapéntektől, hogy ajándékcsomagokkal megrakodva tántorgunk majd kocsmáról kocsmára, merthogy a nap nyilván úgy indul, hogy 'na mostmár tényleg vegyünk ajándékot mindenkinek', aztán egészen másba torkollik. Persze könnyen…..
comment:com Férfiolvasók kérték 2007.12.19 12:03:00
De ha nem kérték, akkor gondoltak rá, hát tessék: összeszedtünk egy pár mutatósabb sorozatszereplő menyecskét, a Flickr diavetítőjébe betettük őket, mindenkinek jó szórakozást hozzájuk, tessék jelezni, ha valaki kimaradt volna. ..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
Korrektorblog Az olvszerk. gályáz 2007.09.25 13:55:00
Magára cseppet is adó nagyváros nem létezhet Louis Vuitton bolt [Luis Vuitton-bolt; ha a LV-rajongó meg a Vuitton-kedvelő összetett szó, a -bolt miért nem?, az LV itt nem márkanévi jelző, mit az LV táskában, hanem birtokos] nélkül. Úgy tűnik, 2006-ban Budapest is beléphet a…..
sw00n 2007.10.01 08:51:49
Hétfőn megvolt a Hősök premierje, és hozta is szépen a várt számokat, 12 millió nézővel nagyon is jó helyen van a sorban, habár arra esélye sem volt, hogy a számunkra érthetetlenül népszerű táncikálós realityt befogja: a Dancing with the Stars brutális, 20 milliós…..
Ha már a Jamie és a csodalámpa szóba került a múltkor, akkor kalandozzunk még egy kicsit a szigetország rajzfilmjei között. A Jamie-n kívül nem sok meséjét vetítették nálunk a Cosgrove Hall nevezetű manchasteri animációs stúdiónak. Szerintem egyet se. De azért megéri…..