Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejaba12

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elutasította a központi nyomozó főügyészség azt a feljelentést, amit Gyöngyöspata Jobbikos polgármestere tett, miután a körzet Fideszes egyéni képviselője megfenyegette őt, ha folytatja lejárató kampányát, nem fog támogatásokat kapni. Az ügyészség arra hivatkozott, nem…..
ejaba12 2011.08.03 21:11:29
@kennyking:
A kutyafáját! Ezek az M-betűsök mindig összezavarnak!
Igazad van, köszi a kiigazítást!
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Nesze!szer Ez nem mellesleg bizarr 2011.07.31 16:20:00
    Sikerült megint egy elég érdekes beauty termékre bukkannunk. Ez a Top Pink Jelly nem arra szolgál, hogy rózsásabb legyen az orcád. Nem, ez bizony mellrevaló (kell ilyennek lennie, így írva, ha van fülbevaló is!). Ezzel a mellbimbót kell kenegetni, hogy szebb és…..
ejaba12 2011.08.01 07:23:34
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
ejaba12 2011.07.27 08:09:04
@atomgenerator:
Pöcsfej.
@Fradista Utazó:
Fiam (aki huszonéves és nem informatikai analfabéta) is bele esett a lenyúlós témába.
Többéves telefon-előfizetése alatt soha az internetre nem lépett fel, mivel ez a funkció le lett tiltva a telefonon. A telefont nemrégen javították és az automatikus telefonfrissítést a szervíz tudtán kívül bekapcsolta. Néhány nap múlva képernyőüzenet kínálta fel a telefon frissítéset, amit Ő naiv módon engedélyezett.
Utána jött a 38 e forintos számla, hívás-letiltás, stb. A szerződésben nincs szó az internetről, hanem csak egy mellékletre utalás van, amit a szolgáltató oldaláról lehet letölteni. Ott persze már részletesen le van írva minden.
Utána kérvényírás, telefonálgatás, majd a díj 50%-át elengedték. Arra a kérdésre, hogy volt-e már olyan valaki, aki a NetStart csomagot választotta volna ilyen díjszabás mellett, szerinted mi volt a válasz? "Üzleti titok"
Meggyőződésem, hogy ezt a csomagot direkt az ilyen figyelmetlen (és balek) előfizetők számára hozták létre lenyúlási szándékkal. A szerződékötéskor nem kérdeznek rá, hogy akarsz-e valamilyen internetes csomagot, sőt sunyi módon automatikusan aktiválják a csillagászati áron számoló szarjukat.
Szóval így lehet ekkora számlát csinálni egy kattintással.
ejaba12 2011.07.27 08:54:25
@Horváth Lajos:
Nem tudom, hogy ez a pornó vonal miért bukkan fel egyesek agyában időről-időre.
Biztosan saját életük meghatározó élményeit próbálják átvetíteni mások életére.

Nem kell ide pornó, elég egy egyszerű telefonfrissítés, máris kész a baj.

Egyébként a Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselője (HFJK) is foglalkozott már ezekkel a panaszokkal. Ezt a tevékenységet "szándékolatlan adatbarangolásnak" hívják. Figyelem!!! Tehát nem LENYÚLÁS a neve!!!!