Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GJani

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbeszéltük, hogy egy olyan fél családnyi összejövetel lesz nálunk, Gabi+Tony tiszteletére. Legyen sólet, az kiadós és finom. Szombaton ebéd, jó kis beszélgetés. Mikor esik le a hetek óta beigért hó? szombaton. Hát ez a randevú nem jött össze. A mára betervezett morzsaparti…..
GJani 2012.02.05 20:14:09
Működik a WC, mert megcsináltuk a szennyvíz elvezetését és jól működik. Az öblítés egyelőre "hagyományos", azaz vödör segítségével történik, de vizünk már van elég. Gyűjtjük a tetőről, telik a víztartály és van hordóban is. A lényeg, hogy már otthon…..
A mostanra kialakult helyzet annyiban más, hogy már mint az előző, hogy már nem a talajszinten dolgozunk, hanem az épület szerkezetén. Tehát megszabadultunk a sártól, A ház alatt száraz a talaj. Ezen a hétvégén elkészül a padlóalap. Innen már úgy haladunk tovább, mintha…..
Macesz.com a ház alkatrészei 2011.07.29 07:49:52
Ablakok, ajtók, mosdó, zuhanyfülke, wc, bidé, csapok,hűtőgép és még a tető kompletten, csavarokkal együtt, jelentem, megrendelve!Egész héten futkároztunk, a Home Depot-ban kezdtünk, és volt, hogy még délután háromkor is ott ültünk. Hihetetlen, hogy mennyit segítettek nekünk.…..