Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardmester

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Hiryu2,0 új feladatot kapott: ifjú kollégákat kellett istápolnia. Mégpedig anyucika kicsi pubikáit. Rögtön el is kezdte visszasírni a "régi szép idők" sorkatonai szolgálatát... de tényleg jó volt az? Ma is jó lenne...?   Ezek bizony régóta és gyakran fel-felbukkanó kérdések. De nézzük más…..
kardmester 2011.08.23 03:21:41
@flimo13: De, kedves Flimo, az iskolai lövöldözők kivétel nélkül olyan éretlen fiatalemberek voltak, akik nem tudtak megbirkózni a társadalom kihívásaival, például azzal, hogy a puhapöcsségük miatt közröhej tárgyai voltak az iskolában. Nézz utána, mert ezt nem én mondtam, hanem ún. pszichológusok, akik kivizsgálták az eseteket. Az ilyenek manapság vagy öngyilkosok lesznek, vagy gyilkosok, ha a két legrosszabb eset érvényesül. A kettő között van a drogos, a súlyos beilleszkedési zavaros, a magát profi maffiózónak képzelő piti kis utcai rabló, és a többi. Természetesen minderre nem a sorkatonaság jelenti az egyetlen és kizárólagos megoldást, de a sorkatonaság is része annak a rendszernek, amely az ilyen jelenségeket minimálisra szorította vissza.
-Ezt nem hiszem el, édesapám. Hallottad Ferikém, mit találtak ki ezek már megint? Ezt figyeld, itt van e. Megszűnik az angoloktatás egész Magyarországon. Slussz, kész. Emlékszem, hogy a kisebbik lányomék olyan 88 körül még tüntettek is az iskolában, hogy ne oroszul kelljen…..
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
Gagyifaktor Mozássérült WC 2011.08.11 10:33:00
Az lenti képek egy kórházban készültek. Értem én, hogy nincs pénz az egészségügyben, de az alábbi bakit szerintem nem igazán lehet a pénzhiányra kenni. A hibát elkövetni egyszerű figyelmetlenség, nem kijavítani viszont igénytelenség...   Még egy példa ugyanonnan...…..
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
kardmester 2011.08.15 14:42:16
@Steve31: Ugye te nem vagy náci?
Bevallom nálam nem verné ki a biztosítékot, de közszolgálatilag továbbítom Tamás levelét a Margit híd oszlopainak fura réseiről.Tisztelt Urbanista! Hátha ti ki tudtok deríteni valamit egy dologgal kapcsolatban, ami remélem nem probléma, de egy kicsit mégis gyanús.A Margit…..
Új MÁV blog Macskás kaland 2011.08.13 12:40:00
Dezső küldött egy levelet, melyben felháborodott azon, hogy a nejét rendőrökkel szállíttatták le az IC-ről.  A kedves feleség ugyanis macskával utazott, erre a kalauz 8000 6000 Ft-ra akarta megbüntetni, s mivel ez nem jött össze, így jött a karhatalom. Azon lehet vitatkozni,…..
Augusztus 6-án a német szélsőjobboldali párt, az NPD kilencedik alkalommal szervezte meg a párt szimpatizánsainak a Rock für Deutchland nevű fesztivált, ahol a szélsőjobbos zenekarok mellett a párt vezetői tartottak lelkesítő beszédeket. A koncertre kilátogató 600 embernek azonban…..