Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calmy

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb történet részletei kerültek a birtokomba ismerősi körből - bizonyítékokkal együtt -, mégpedig olyan történeté, amely után szeretett Tékozló Homárunk is megnyalná mind a tíz ujját. A mostani bejegyzésben a korábbi Tescos írásunkban szereplő "Tudatos Vásárló"…..
Lassan húsz éve vagyok online, sok fórumot, chatet megjártam, sok vitában részt vettem. Úgy tűnt, ideje összeszedni a kommentelők/fórumozók fajtáit. A legtöbbjük sajnos idegesítő, ezért leírtam, hogyan lehet harcolni ellenük. Íme a lista: Az elsőszülött: Először ír…..
calmy 2014.07.08 02:14:58
Schrödinger Kutyája Ekvivokáció 2010.10.09 21:59:00
            Maradt még egy érvelési hiba, amit úgy éreztem, hogy ki kellene fejtenem bőven, mert gyakran előfordul, és ha nem vesszük észre, akkor magunk is alkalmazhatjuk, akár észrevétlenül. Ez a hiba az ekvivokáció és…..
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
calmy 2011.09.27 11:43:35
@CatMother: "AAkármennyi tiszta rongyod van, egy idő után elfogy. Főleg ha még osztogatod is. Ez ilyen."

Nagy bolcsesseg ez:) Ra kellene irni a rongyokra:)

-Amugy meg nehogy ma az en uzletembe jojjon be a paraszt megdogleni!
Bejon bazmeg, NEM FOGYASZT semmi es rosszul lesz!
Normalis az ilyen?!
Es akkor meg EN adjak neki rongyot.. Mi vagyok en?
Miert olyan nehez elhinni hogy egy kifozdeben nincs semmi tiszta ami bevizezheto lenne!
Pitius megtalálta a legdrágább pogácsát az országban - természetesen a Tesco jóvoltából.Újabb gyöngyszem a fehérvári nagy Tescoból. 25 ezerért pogácsát? Teljesen jó vétel. Támogassuk a Tescot, na meg az így befizetett Áfa-val a jó magyar államot...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
calmy 2011.09.23 04:49:07
@Babette_: Az dicseretes ha valakit a johiszemusege, butasaga miatt hasznalnak ki? Csak akkor gaz ha fegyvert fognak ra?

@Kulics: Nekem is ez a vicc jutott eszembe a kommenteket olvasva:)
Fékszárny Fekete nap Reno-ban... 2011.09.17 11:52:00
Szörnyű baleset képei járják be a sajtót ma: a Reno Air Races versenyén a nevadai Reno Stead repülőtéren, a nézők közé zuhant az egyik résztvevő, a veterán Jimmy Leeward P-51D Mustang repülőgépe, s sajnos rajta kívül nyolcan meghaltak, 75-en pedig megsebesültek, köztük…..
calmy 2011.09.20 02:28:05
@Trog_Air:

Igy van! Mindenki lesz szives csendben kommentelni! Nem am itt elkezdeni beszelgetni! A kommenteles nem erre valo.
Es aki nem tud repulni, nem szakember, az meg aztan tenyleg fogja be a szajat!
En meg nem is hallottam olyat hogy egy ilyen szerencsetlenseg utan az emberek beszelgetni meg talalgatni kezdjenek hogy mi tortenhetett.. Alltalaban nem is beszedtema a hivatalos vizsgalat lezarasaig. Na aztan annyit lehet kommentelni hogy: Ertettem.
Na ez volna a forumozas lenyege.
Tessek ennek szellemeben nem irni semmit!

Az repules rajongoinak pedig itt egy blog ami nem csak a profi pilotaknak szol: fekszarny.blog.hu
Kedves Praxis Blog, szeretettel küldöm a pécsi-siklósi patikákban velem megesett történetet, amely csaknem egy fél napomat vette igénybe. Tudom, vannak sokkal durvább sztorik is a magyar egészségügyben, mert szoktam olvasni a többi esetet, mégis attól félek, javulásra a…..
 A. elkövette azt a klasszikusnak mondható hibát, hogy nem olvasta végig pontról pontra a 15 oldalas lízingszerződését, mielőtt aláírta volna. Azóta meglepő módon mindenféle címen levont már tőle pénzt az MKB Euroleasing.Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy kiemelt…..
„Nem tudjuk, hogy az a példátlan jogi pr rally, amivel a vádlott és védője az elmúlt három hónapban körbeszáguldotta az országot, megtette-e a hatását, és érdemben befolyásolta-e a bíróságot, hogy enyhébb ítélet szülessen.” Ezt írtuk 10 héttel ezelőtt Stohl…..
calmy 2011.09.07 09:03:46
@abaka: Igazad van! 10 honap az rendben van. Azert azt el kell ismernunk hogy megsem falakat firkalt ossze. Amiert viszont mar keves lenne ez a 10 honap. De igy ok..
Hanynom kell.
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
calmy 2011.09.06 09:13:34
De bicskanyitogato stilusa van a csajnak..
Gyanus hogy ez a post csak a sajat oldalat reklamozni volt hivatott.
Ugyanezt nyomja ott is.

mamzel.freeblog.hu

"Hozhatunk esetleg valami mást?
- Hát nem tudom. Mivel óhajtják ellensúlyozni a bennem keletkezett negatív érzéseket?
Néz.
- Segítek. Ingyen oda lehet adni a levest.
Néz.
- Kedvezmény?
Néz.
- Ajándékdesszert?
- Nem áll módunkban ilyesmit felajánlani, bocsásson meg.
- Kár.
Néz.
- Úgy értem, Önöknek. "

Pffff...

-Mivel óhajtják ellensúlyozni a bennem keletkezett negatív érzéseket?
-Azzal hogy nekifutasbol pofanbaszunk egy lapattal?
Amíg az MTK labdarúgó csapata megpróbál visszajutni az NBI-be - és ezt a feladatot két győzelemmel jól is kezdte - a klub egyik vezetője immár új szerepkörben, állítólag ismét a jól bevált módszerhez nyúlt.Úgy hírlik: zsarolja a játékosokat.Lehetett ezt már régebben is…..
Kicsit elhanyagoltuk az "őrült" repülőterek témáját (emlékeztek még Luklára, Kai Takra és Barrára?), de ma igazi nagyágyúval térünk vissza: a History Channel szerint a világ harmadik legveszélyesebb repülőterével, a karib-tengeri Saint Barthélemy szigetén működő…..
calmy 2011.09.03 12:41:35
@Dr. Zerge:

"A táblán véletlenül sincs efféle ökörség"
Ki mondta hogy okorseg van a tablan? (erto olvasas?)

"semmiféle sikoly nem hallik"
Hangszoro es hallasvizsgalatot javaslok. (Itt jol Hallik)

De hogy egy kis segitseget adjak mert latom szeretsz beszolni csak bena vagy hozza:
A posztolon nincs sapka.
Aki nem rajong  a Fűrész sorozatért, csak óvatosan nézze meg ezt a reklámot, amit az ausztrál kormány megbízásából készített egy helyi ügynökség. Az ártalmatlannak tűnő képsorokkal kezdődő film ugyanis egy elég bestiális jelenetbe fut ki, amit az ember önkéntelenül…..
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
calmy 2011.08.30 09:09:43
@delphi_jos:

Azert mert a Homarra irt. Ne probald megerteni miert...:)
Ha az lett volna a tortenet hogy vett egy 1.000 ft-os telefont mikozben tuz utott ki az uzletben es o kimentette az eppen ott levo 15 csecsemot es egy edes kiscicat. Na akkor is ugyanugy kapna:)
Az a lenyeg hogy bele kell kotni a posztoloba. Vagy valakibe.

Adok is nehany tanacsot a helyes kommenteleshez:
-Koss bele mindenbe amibe csak tudsz.
-Ha valamibe nem tudsz belekotni ne csuggedj, olyankor csak hagyd figyelmen kivul azt a reszt a posztban ami a beszolasban zavarna.
Ha pl a posztolo elismeri hogy hibazott, attol meg nyugodtan irhatod hogy miert nem kepes elismerni hogy hibazott?! stb.
-Es persze ha mar nincs semmi mas akkor nyugodtan ramehetsz a helyesirasra is.
Minden egyes rossz helyen levo vesszot ki kell emelni, es hangot adni nemertesednek hogy hogyan kepes valaki eletben maradni amikor egy vesszot sem kepes jo helyre tenni.
-alternativ megoldaskent erdemben is hozzaszolhatsz a posthoz.
Megjött a válasz a Toshibától Balázs garancia problémájára: Tisztelt Homár! A fenti című posztjukra reagálok az alábbiakban. Alapvetően két dolgot kell különválasztani. A Toshiba az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban ún. EMEA garanciával értékesíti…..
calmy 2011.08.25 08:38:45
@Sz. Tamás:

Igaza van Megdobbentnek! Megis hogy kepzeled hogy nem vagy rosszindulatu?!
Mit gondolsz hol elsz? Azt hiszed itt mar mindent lehet?
Bicskanyitogato ahogy egyesek rendesen vegzik a munkajukat.. Fogadni mernek hogy az ugyfeleidet is rendszeresen nem basz*d at.. Szanalmas..
Most zajlik az egyesült államokbeli Wisconsin állam egyik kis városának repülőterén, Oshkoshban az év legnagyobb repülős eseménye, az EAA-Air Venture Fly-in, amelyre minden magára is valamit adó repülő-fanatikus (olyan szívesen írnám a repülőbuzi szót) saját gépével repül…..