Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejsztág

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
Rejsztág 2011.08.15 21:32:20
@ribarbat:

Kedves Moszkvics elvtárs (ilyen név kell ugye a hitelességhez :D:D), Szepesi elvtárs ügynökmúltják nem más, mint a neves publicista, a mértékadó újságírás állócsillaga, Paul Lendvai elvtárs adta hírül először, ő pedig biztosan tudja, mit beszél, ugyanis kollégák voltak.

www.nol.hu/archivum/archiv-390572
Rejsztág 2011.08.15 22:10:00
@naszoszo: a nyilasokat igen kíméletlenül elszámoltatták, akire a gyanú árnya is rávetődött, azt mág lógatták is fel a kamanisták, Szepesi elvtárs elvtársai. A kamanistákat is el kéne számoltatni, mert különben még mindig van legalább 20 évük a hatalomban. Most értek be igazán, alkotmányt írnak éppen, meg sarkalatos törvényeket, a másik alapítványuk meg vejmarizálódástól retteg már mióta. Aki 1989-ben 30 éves volt 15 év mozgalmi múlttal, az 2029 táján megy majd nyugdíjba, az még majdnem egy teljes generáció. Az elszámoltatásnak pedig a legjobb kezdőlépése az lenne, ha az ilyen Szepesi-féle spicliket páros lábban rugdosnánk ki a közéletből, nemhogy még sztároljuk őket.
Rejsztág 2011.08.15 23:20:08
@M. Bertalan: csak véletlen lehet, ha egy kommunista biboldó ügynököt "moszkvai" vagy éppen tel-avivi nicknevű arcok védenek meg az "aljas rágalmaktól". Az Igor Davidovics Szulejmánok igen objektívan és függetlenül szokták nyomatni a Szepesi-féléket. Arról is könnyen megismerszenek, hogy előbb utóbb arra a következtetésre jutnak, hogy "nekünk magyaroknak" szembe kellene néznünk evvel-avval.

„Ötven éves sportriporteri munkám elismeréseként 1995-ben, az én kérésemre, meghívták magyarországi vendégjátékra az izraeli labdarúgó-válogatottat. Izrael kettő nullra győzött, mondja elégedett mosollyal Szepesi György.”

Globes, 2009. április 21.

Fordította: Júszef el-Kudszi – Kuruc.info

kuruc.info/r/26/39141/
A legújabb farokméret-helyettesítő mérőszám cégeknél a Facebook oldalukat követők, a Like-olók száma. Ez bizonyos határok között teljesen érthető, hiszen egy-egy cég esetében egyfajta sikeresség mérés az, hogy hányan szeretik, hány rajongójuk van. Igaz, nagyon sok múlik…..
Rejsztág 2011.08.15 22:03:07
@karacsi_maci: de, a blog.hu-n kommentelni is szutyok, csak azzal legalább nem vonzod a privát teredbe a milliónyi idiótát, mint akik a faszbúkon nyomulnak, megmarad az egész az éterben, amíg ki nem pukkan, a jó faszbúkos cimborák meg ott maradnak rajtad, meg a neved is a baleklistákon, örökre, kitörölhetetlenül.
Rejsztág 2011.08.15 22:28:12
@karacsi_maci: jó faszbúkolást, engem ugyan nem zavar. Amúgy az a sok jóháver, akiket pont törölni akarsz, hogy keveredtek a búza közé, ha ilyen figyelmes vagy? A lakásodba is be szoktál engedni olyan arcokat, akikről azt sem tudod, kicsodák, vagy csak a gyereked fotóit osztod meg velük?
Rejsztág 2011.08.15 23:09:32
@karacsi_maci: a faszbúk semmi másról nem szól, mint hogy a mennyiség megpróbál tort ülni a minőség felett. Ezért jár úgy mindenki, mint te, elburjánzik a sok jóháver, a meglévőkkel meg egy idő után a sört is a faszbúkon issza a kocsma helyett.
2004 körül többször meg történt a eset amit elmesélek. Meg ismerkedtem egy hölggyel beszélgetünk sokmindenről végül is úgy nézet ki, hogy szimpatikusok vagyunk egymásnak, másnap felhívott telefonon és közölte, hogy oké lehetünk barátok X forintért havonta. Ez az összeg…..
Van valami szomorú abban, ha egy egykor szociológusként ismert és elismert ember a hatalom árnyékában elveszíti az arányérzékét, majd a józan ítélőképességét is. Hegedűs Zsuzsa Orbán főtanácsadójává lépett elő a fülkeforradalomban, és bár zöld balosnak mondja…..
Rejsztág 2011.08.15 15:01:57
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Rejsztág 2011.08.14 22:35:08
@Blackwitch Willow: ha nem értesz valamit, majd elmondja neked a levélíró, ha sikerül összegyűjtenie egy bloghozzászólást is engedélyező internetre, mert most csak levélírós netje van.
Rejsztág 2011.08.14 22:35:53
@Rejsztág: levélírós-blogolvasós.
Rejsztág 2011.08.15 10:22:17
@nyomasek_bobo:

"2006 december 6-a szerdára esett. Még valami?"

Én arra lennék kíváncsi, hogy mi szükség van egy olyan blogra, ahol mesékkel etetik és hergelik a látogatókat anélkül, hogy ezt külön jeleznék.

Több posztot olvastam, és mindegyik történetet olyan "levélíró" küldte be, aki nyilvánvalóan rendszeres blogolvasó (különben miért ide írna), internet-hozzáférése emailküldésre használható, de a bloghoz hozzászólásra már nem.

Még annyira sem, hogy megírja, köszöni a tanácsokat, nemhogy a fejleményekről tájékoztatásra.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Belül korszerűtlen és pazarló, de nagyon büszke, megköveteli a méltó fényt. Engedjétek meg, hogy bemutassam országunk büszkeségét és egyik jelképét, a magyar Parlament épületét!   Kezdjük a XXI. századi energiafelhasználással A megújuló energiaforrások előnyt…..
Vastagbőr Segít az OTP 2011.08.12 11:01:00
Két intézkedéssel is segíti a devizahiteleseket az OTP. Egyrészt lehetőséget ad, hogy az ügyfelek két évig csak a hitelkamatokat fizessék, emellett fél évig, maximum egy százalékos kamatkedvezményt is ad. Kereszturi Zsolt az OTP-től azt mondta, hogy azoknak készült ez az…..
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?  Dr.…..
Rejsztág 2011.08.10 18:04:48
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Rejsztág 2011.08.09 22:31:09
@Zsíros Bunci: és azért a 350 forintos ablaklemosóért cigánykodtál minden tankolásnál az okoskártyával egy éven át?
Rejsztág 2011.08.10 01:27:02
@Tesztelo.hu: oszt mé röhögnének körül, egy rendes boltban 0% a kedvezmény.

Piros zokni 310 forint. Oszt csókolom.

Hogy őszinte legyek, elszomorít, hogy sokan már el sem tudják képzelni a kapitalizmust balekigazolvány és pályázati segílykék nélkül. Aki meg el tudja, az fizetheti a baszott magas adókat és árakat a sok idióta pályázat és álakció miatt, plusz még egyfolytában zaklatják is ilyenekkel, és versenyezhet azokkal, akiknek a fele bevételük pályázati segílykéből van, meg áttekinthetetlen, átbaszós csomagokkal terítik az árujukat, meg láncolják magukhoz a balfaszokat.

Ha valami nem akciós, sokan már meg sem veszik, inkább lejárják a lábukat, mire valahol 180%-os áron meglátják összekapcsolva egy hasonló értékű áruval, amire amúgy semmi szükségük nincs, de legalább import lehetőleg.
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Senkinek sem kell a magyar foci legbicskanyitogatóbb alakja Ma is előttem van a 2004-es magyar brazil meccs előtti tévériport. A válogatott játékosokat egy stáb elkísérte az új egyenöltöny felpróbálására, és megkérdezte egyenként, mit vár a közelgő derbitől. XY: - Nagyon…..
Ugye, nem feltétlenül csábít a gondolat, hogy a konditeremben a futógépen izzadjunk hetente akár több alkalommal is egy órán át csak azért, hogy tökéletes testtel napfürdőzhessünk a Francia Riviérán? Szerencsére, ha van pénzünk, akkor nem is kell. Egy kaliforniai cégnek már…..
Rejsztág 2011.08.07 19:31:37
@gitáros: lehengerlő az érvelésed. Én voltam az egyetlen itt, aki utánanézett, ki is áll a csodatermék mögött (David Lee Coleman). Te meg az egyetlen, akinek faszozáson kívül másra nem futotta.
Rejsztág 2011.08.07 20:25:38
@baliquez: inkább arra tippelek, hogy szívügyednek érzed a közösségi közlekedés fejlesztését és a dugódíj mielőbbi bevezetését, valamint az átlagosnál jobban aggaszt téged a norvégiai bálnavadászat.
Rejsztág 2011.08.07 20:31:56
 
Cartier az óra, Yves Saint Lauren ing... Csak, hogy a nagy klasszikust idézzük. Luxusmárka rengeteg van, de talán kevesen tudják, hogy a többség mindössze három óriáskonszernhez tartozik. Az LVMH, a Pinault-Printemps-Redoute (PPR) és a Richemont lefednek mindent, amire egy jól…..
Rejsztág 2011.08.07 02:46:26
@Zsírfeka: a Sunday Times akkori főszerkesztője Andrew Neil, futtatója a mértékadó Rupert Mordeháj, a Sunday Times akkori tulajdonosa. Klasszikus fajti-a-fajtinak kitüntetés, tizenkettő egy tucat történet. A konkurens felvásárlása meg nem a verseny megnyerése, hanem a verseny megszüntetése, és igen gyakran keresztapai értelemben vett visszautasíthatatlan ajánlat áll mögötte (vagy az aláírásod, vagy az agyvelőd kerül a szerződésre). Rupert Murdochból speciel kinézem ezek a módszereket a halott kislány telefonjának lehallgatása óta.
Rejsztág 2011.08.07 16:22:45
@neoteny: olyan skótok ezek, mint az Imre Kertesz, hagyjuk már a rizsát. Egymást oda-vissza kitüntető önjelölt mértékadó kilincsorrúak. Pikáns, ha a halott kislány telefonját lehallgató Rupert Mordeháj kitüntetésével próbálja valaki igazolni, mekkora nagy üzletember is az általa kitüntetett fajtárs.

Az sem az igazi burzsujság, ha valaki drága konfekciótermékekkel próbál vakítani. A nagymenők olyan cuccokban nyomulnak, amiket nem hamisít senki, Louis Vouitton táskája többnyire a jómódú proliknak van, hamis meg a csóró proliknak. Egy rendes arisztokrata magának szabatja a táskáját, aminek a zsebe jól tartja a kétdekás üveget, vagy a kokós tasakot, vagy éppen mi a rigolyája. Márkajelzést csak azokon a dolgain látsz, amik semmilyen imidzset nem határoznak meg, sima használati tárgyak, mondjuk a 20 éves Golfján, amivel pecázni jár, vagy a vécépucoló szerein, amiket a takarítónője használ.
Rejsztág 2011.08.07 16:31:06
@phrascarica: pont a 96% árrés miatt hamisítják a luxusribanctáskát. Ha olyan jó lenne, mint amennyibe kerül, senki nem hamisítaná. Ha valami ritka, különlegesen jó anyagból készülnének, amiket a világon egyedülálló technikákkal készítenének el, figyelembe véve a vevő minden kérését (az arisztokratáknak bizony vannak ilyenjeik, szemben a burzsujprolikkal), akkor kijönne egy jó magas alapanyagár, egy épeszű munkadíj, meg néhány szívesség bonusba a megrendelőtől, ami önmagában többet ér, mint bármilyen 2500%-os profit, mert sok pénze bárkinek lehet, de a szarból nem mindenkit húz ki egy többszáz éves királyi dinasztia.
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
Rejsztág 2011.08.05 16:13:56
@sapiens: a bíróságon Vágónak kell bizonyítania legalább azt, hogy joggal vélte, hogy politikai okokból rúgták ki. Nem lesz könnyű, ugyanis könyvében egészen másról írt. A kommentelők véleményének a súlya pontosan 0 ebben az ügyben.

Jobban járt volna, ha az EBH-hoz fordul, hogy csakazé rúgták ki, mert biboldó, ebben az esetben ugyanis a tévének kellene egy szakszerű elhatárolódással vagy nemzetközi hollóünnepséggel bizonyítania, hogy nem ántiszemita, rászista.
Golyóálló ingben Obama mosolya is őszintébbNagyon nem szívesen járnék Barack Obamával egy szabóhoz. Nem azért, mert alig van szabad időpontja, sem azért, mert messze van, azért pedig végképp nem, mert nyilvánvalóan drága. Sokkal inkább azért, amit képvisel: egy golyóálló ing…..
Rejsztág 2011.08.05 03:29:14
@Trejo:

"Ez a cég már szerepelt egy tévéműsorban, a tulaj közvetlen közelről lőtt rá az egyik golyóálló kabátot viselő alkalmazottjára egy 44-es Magnummal. "

Biztos letesztelték rendesen, mielőtt megvették, csak akkor a tulaj állt a flinta boldogabbik végén.