Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voyageur

202 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, hát egy konditeremben dolgozok itthon egy békés megyei kisvárosban pár hónapja. Sokszor unalmas tud itt lenni, ilyenkor öröm visszagondolni kicsit a múltba és hogy mi történt velem a nyáron. Két sztorit akarok leírni, az egyik július eleji... ...Nevezetesen a VOLT Fesztivál,…..
  Üdv mindenkinek innen a Ködös Albionból!   Röviden blogom indításának célja az volt, hogy február 10-i határidővel megtaláljam a legvonzóbb magyar lányt akár határon belül vagy túl. Hogy mégis kinek? Nem, nem magamnak. Csak egész egyszerűen az utóbbi hónapok,…..
Voyageur 2013.11.11 00:31:09
Meghatarozo pillanathoz erkezett a TAP - Nabucco merkozes, ugyanis a Shah Deniz konzorcium (BP, Total, Lukoil, Statoil, Socar, Turkiye Petrolleri es Naftiran Intertrade) a kovetkezo hetekben fog donteni arrol, hogy a Nabucco racionalizalt valtozatat (Nabucco West), vagy pedig a…..
A mult heten a szakmedia es egyeb forrasok is szamod adtak arrol, hogy a JOGMEC sikeres termelesi tesztet hajtott vegre Japan partjainak kozeleben. A japanok mar tobb mint 10 eve foglalkoznak a gaz hidratok kutatasaval, ami az esetukben teljesen ertheto, hiszen hijan vannak minden fosszilis…..
Egy hosszabb szünet után térek vissza, szó sincs arról, hogy nem hallgattam volna zenét az utóbbi időben, talán csak kevesebb volt a szabadidőm mostanában. A blog azonban nem pihent, most már épp elég tagunk van, hogy gördülékenyen mindig friss és jó zenét tudjunk szolgáltatni…..
A képpel ellentétben nem dubstep következik, ha nem inkább komolyzene. Nem is akármilyen. A zenéhez ajánlok egy jó bort meg egy jó nőt is (romantikusabbaknak gyertyafény is). ..
Csak indítsd el és élvezd! Ha tetszett oszd meg, lájkold, kommentelj! : ) ..
Daily Music PSY - Gangnam Style 2012.09.23 01:19:49
Az első olyan szám amit úgy rakok ki, hogy utálom. Volt régen a keringő, aztán a diszkó korszak, az egyre szexuálisabb táncok majd elérkeztünk 2012-be, Gangnam Style!! ..
Egy újabb szám a BBC rádiójáról, aki szereti a dubstep újdonságokat megéri hallgatni, csak sosem lehet tudni éppen mikor fogják adni. ..
Egy szép női hang és egy kis dubstep. Mi kell még? ..
Nos, vége a nyárnak, talán most már végérvényesen (már csak az időjárás miatt is). Parov klippjével búcsúzok. Jó volt ; ) ..
Van jobb dolog is mint egy nővel lenni. Ket..... Jó hét volt. Jöjjön egy király szám. ..
Egyszer még lesz egy! ... állítólag egy jó férfi albérletben a legdrágább dolognak az ágyneműnek kell lennie ... férfit a hasánál lehet megfogni, nőt meg ágyneművel ... ..
Holnap irány az álmok városa (és még kitudja mié)! ..
Daily Music David Larkie - Apollo 2012.09.03 12:05:28
Nem tudom hol bukkantam erre a zenére, de ha meghallgatod dőlj hátra és csukd be a szemed! ..
Az jutott eszembe, hogy felnőttként az ember legtöbbször a (kis)gyermekkori álmait akarja megvalósítani, sokszor tudat alatt (nem pedig amit gimnazista vagy felnőtt fejjel eltervezett) - néha tekintsetek magatokra úgy, hogy tíz évesen büszke lennétek-e a jelenlegi énetekre. ..
Békéscsabán annyi jó nő van..... ..
Parov Stelar számomra az az ember, aki betömte a rést a klasszikus, elegáns zene és a mai könnyűzene, elektronikus muzsika között, ahogy ő hívja ez az electro swing. Hála neki a kettő elegyére bulizhatunk. Egyébként nálam azon kevesek közé lépett elő, akinek minden számát meg…..
Régi punkos korszakom egyik kedvence. ..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, vége a SZIN-nek! Irtó meleg, rengeteg sör és meleg vodka, ,,sörkutya" pórázon, hangulatos koncertek és jó zenék, király Tisza-partm változó típusú csajok, lehet nem ez volt a legjobb fesztivál az utóbbi időkben, de szerintem ütött az biztos. A…..
Holnap irány Szeged, a SZIN!! Gondoltam hogy nem ártana hangolódni rá előtte egy kis zenével, de aztán inkább felhagytam vele, mert remegni kezdett a kezem a sörért és a gondolattól amúgy is görcsbe rándult kissé a gyomrom. Szerintem az alvás se lesz teljes ma este, de hát mindegy,…..
Tegnap BBC-ék nagyon belecsaptak az elektronikus lecsóba, jöjjön egy kis ízelítő. ..
Egy igazi erőmerítő szám jön - ha rossz kedvetek van, nagyon ajánlom a következő nótát.  Don't grumble, give a whistle! And this'll help things turn out for the best And always look on the bright side of life! ..
Daily Music Debussy - Clair de Lune 2012.08.13 21:53:41
Egy nagyon szép zene következik - a komolyzene kedvelőinek. ..