Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balefan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékról bővebben itt olvashattok, és arra kérek mindenkit, hogy ezt lehetőség szerint tegye is meg, mert a szabályok be nem tartása súlyos következményeket von maga után! :D Íme, a feladvány:A megfejtés: A Halál..
 Lá lá lálálá lá lá lá lálá – Magas hegyek között, hol a tenger hupikék, ott laknak ők a törpikék. Itthon is vígan élvezhettük régebben a rajzfilmsorozatot, amely kicsiket és nagyokat egyaránt lekötött. A kék törpök élete tele volt vidámsággal, soha nem…..
Év elején jelentették be, hogy Scott Derrickson, az  Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) horror-thriller és az  Amikor megállt a Föld (The Day The Earth Still Stood) sci-fi rendezője készíthet filmet a Dávid és Góliát történetéből . Akkor még…..
Geekblog The Woman - előzetes 2011.07.26 18:25:00
Az év legizgalmasabb horrorfilmjének ígérkezik Lucky McKee (MAY) botrányhullámokat keltő legújabb eposza, amelyet a legendás Jack Ketchum együttműködésével hozott össze. A trailer enyhén szólva hatásos, végre egy horrorfilm amely mer tökös lenni (igen, tudom hogy The Woman a…..