Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masenyka.73

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt rá példa, hogy a harmadik országból Magyarországra behozott kukoricát átcsomagolták, és magyar vetőmagként adták el, ráadásul GMO-szennyezett volt. [...] A tárca kész arra, hogy sóval hintse be minden olyan cég helyét, amely hamisításra vetemedik – fogalmazott a…..
masenyka.73 2011.07.27 09:41:23
@Ipari-antidepresszió: :) igazából, hogy hasznos-e, káros-e a géntechnológia, erről lehet vitatkozni, egyrészt úgysem ezen a blogon dől majd el, másrészt pedig mindenkinek más a véleménye, én inkább eszem a génkezelt kukoricát, mint a permetlében, vagyszerben áztatottat, de ez csak magánvélemény, jelentősége nincs...ami borzasztóan felháborít, és ami miatt írtam is ide, az az, amit ezekkel a cégekkel, a benne dolgozó emberekkel, a gazdákkal művelnek politikusok, mert ez semmi más, mint politika, azon a címen, hogy nekünk jót akarnak... lesz*ják ők magasról, hogy mi mit zabálunk, egész más érdekek vannak itt előtérben, és ennek érdekében elmennek a leggusztustalanabb eszközökkel bármedig:)) nem gondolják végig a következményeket...hogy csak ez a 3 multicég, akiről szó van a magyar mg vetőmag kuk. termelésének a 85 %-át fedi le...HONNAN a jó életből akarják pótolni, ha minden céget likvidálnak, mellesleg igazságtalanul?? :))
masenyka.73 2011.07.27 09:56:13
@luciferc: :) mindketten tudjuk, hogy téged még egy beszkennelt dokumetum látványa sem győzne meg:-) elhatároztál vmit, mindenki mondhat amit akar:) egyébként nyilván nem fogok szkennelgetni, pláne ide..Ha elhiszed, ha nem, a saját szememmel láttam, még cifrább dolgokat és dokumetumokat is. Igazából mindenki azt hisz , amit akar, én egyet tudok, biztosan: amit ide leírtam az igaz. Én nem a géntechnológia létét, hasznosságát vagy ártalmaságát vitatom, ahhoz kevesek vagyunk itt, mindnyájan együttvéve ebben a blogban, hanem ezen cégek igazságtalanul meghurcolásáról van meg a jól megalapozott véleményem:) üdvözlettel, m
masenyka.73 2011.07.27 14:37:55
@luciferc: :) nemhazudok, dehazudsz, denemhazudok...ennek a dialógusnak semmi értelme nem lenne..:)Nem az én dolgom, h bizonygassak, és nem egy blogon..
De igazából én is ezt gondolnám magamról a helyedben...:) Utálom, hogy annyi ember van megvezetve, és anniyra elvakultan tolják azt amiről fogalmuk sincs....
De ma már sajnálom, hogy belefolytam.