Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Drága-e az új MacBook 2010.05.19 15:56:00
Tegnap jelent meg az új gép, és a kommentekben egyből felmerült, hogy nem éri meg az Apple legolcsóbb laptopja, túl drága, szar, szar, szar. Ezer dollárért sokkal jobban felszerelt gépeket lehet vásárolni, írták néhányan, a MacBook a frissítés ellenére is korszerűtlen és…..
From: Marquille Szabolcs Date: 2009/09/14 Subject: JTL 2.1 eladó To: Billboard - Moore Sziasztok, upgrade miatt eladó 1 JTL 2.1 asztali (pc, notebook, TV, stb.) hangrendszer (2x15W+1x30W). 1 éves, szól rendesen. Irányár: 20e (bolti ár: 32e) Érdeklődni személyesen nálam, Szabi (HR)…..
gaborka 2010.02.18 15:12:58
Appleblog Jó nekünk az iPad? 2010.01.28 09:12:00
Tegnap Steve Jobs személyesen mutatta be azt a terméket, amire állítólag eddig a legbüszkébb. Megpróbálok fogást találni rajta, kitalálni, hogyan viszonyuljunk ehhez a 24-szer 19 centis, 1,3 centi vastag valamihez, ami nagyjából olyan, mintha a MacBook Air billyentyűzetét és…..
Első ránézésre retro feelingem volt, de többet nem is szólnék, hisz elég szép kis levél érkezett mellé, aminek mi igencsak örülünk. :) Hello, Egy minimalista desktop-ról küldök pár képet, Debian rendszeren, awesome ablakkezelővel, alapból nem túl sok látnivaló van rajta,…..
Appleblog A Mac nem pc többé 2009.07.27 17:23:00
Itt az Appleblogon is számtalanszor előfordult már, hogy egyesek kétségbe vonták a Mac vs pc-szembeállítás jogosságát. A leggyakrabban felbukkanó ellenérv az volt, hogy a Mac is pc. Technikai értelemben nehéz vitatkozni az állítással, hiszen valóban ugyanolyan alkatrészekből…..
gaborka 2009.07.27 18:10:54
BuheraBlog Goldenblog 2009.07.08 19:49:32
Nos, minden jel arra mutat, hogy megnyertük a Goldenblog IT kategóriáját...Kelt (akinek ezúton is gratulálok a szintén szép eredményhez!) nagyjából 3 órája közölte a hírt, én meg még mindig nem igazán jutok szóhoz, tekintve, hogy dél körül vettem észre, hogy feltűnően sok…..
gaborka 2009.07.08 20:26:30
Az Appleinsider szerint jóval többet vesznek az új, 13,3 colos MacBook Próból, mint amire az Apple korábban számított. Az online bolt a megrendelés után ugyanis hét-tíz munkanapos várakozási idővel fenyeget, a Piper Jaffray elemzője, Gene Munster szerint ilyen hosszan még egyetlen…..
Legalábbis ezt állítja Charles Miller biztonsági szakértő, méghozzá teljes joggal: a hírek szerint az Apple nem kezdett el kötekedni, hanem nekiállt a hiba javításának. Miller szerint a hatalomátvétel pofonegyszerű: a szöveges üzenettel olyan bináris kódot tudunk az iPhone-nak…..
A Modoros internetes penetrációjának egyre meghökkentőbb jelei mutatkoznak klóngyanús blogok, illetve visszatérő, kritikusabb húrokat pengető látogatóink személyében. Természetesen ahogy a jó tanárnak és a jó szülőnek - ők szívünknek ugyanolyan kedvesek, mint a…..
Ez az elnevezés annyira megtetszett, hogy ezt választottam a poszt címének is, remélhetőleg nem zavarja a beküldőt/kiagyalót :)Színes, vidám háttere kellően feldobja a praktikusság és valószínűleg a használhatóság elegyét. További infókat a rendszer hozzáértőitől, vagy a…..
Modorosblog Az osztálytalálkozó 2009.06.16 12:50:00
Na ezzel szerencsére egyetlen kedves olvasónk se előzött meg -  továbbra is hihetetlen mennyiségű (és persze minőségű) írást küldtök, Józsival alig bírjuk őket olvasni és leközölni! De most jöjjön valami végre Modoréktól. Nemrégiben szerencsém volt egyik…..
Hm, annak idején talán csak én szorgalmaztam a legutóbbi napioff posztnál azt, hogy egy kis fellendülés érdekében áttérhetünk nemcsak az oprendszerek desktopjának, hanem a zenelejátszók, böngészők skineivel (mai magyar fordítás szerint bőreivel) való ismerkedésre.Ezáltal egy…..
2 in 1 post lesz a következő, mivel a beküldő igaz nem egyszerre, de eljuttata hozzánk mind a netbookjának, mind az asztaligépének a desktop képét.A netbook hátteréről lehet látni hogy valószínűleg egy komoly sci-fi rajongóval állunk szemben, zenei ízlését tekintve pedig nem is…..
Mielőtt a kedves olvasók eldurrogtatnák az összes puskaporunkat, mindjárt közzé is tesszük játékzenés összeállításunk második darabját, melyen egy kicsit mainstreamebb, de nem kevésbé maradandó alkotások szerepelnek. Mivel Santito kolléga szíve - toplistája alapján…..
gaborka 2009.06.09 13:16:39
Ti, akik immár felnőttként kiléptek... Nem is folytatom, hiszen aki vette a fáradságot és megnézte a Moszkva tér c. bűbájos filmet, az már kaphatott a ballagási közhelygyűjteményből egy csokorra valót. Jezy idén így látta: Gaudeaaaamuuus Igituuuur Élmények és emberek,…..
Ha eltekintünk attól, hogy szerintem például nem lesz ilyesmi, vagy hogy az Apple is tagadja a fejlesztést (ami viszont arra utal, hogy fejlesztik a netbookot), akkor is gyanús, hogy lépten-nyomon MacBook mini-fotókba botlunk. Főleg, hogy mindegyik máshogy néz ki. Na most valaki…..
Dániel ikonmentes Windows oprendszerrel nyomul, hiszen bevallása szerint nincs rá szüksége. A háttérkép saját fotó, komolyan a tavaszt idézte (lassan már nyár van:)..
gaborka 2009.05.05 15:36:13
@Bachterman: te ugye bubuntu linugzot használsz?
Kezdek határtalanul jól szórakozni, ez a milliókba kerülő önigazolás arról, hogy a pc azért jobb, mert olcsóbb, valami remek kísérleti projektnek tűnik. Főleg, amikor a videóvágó csaj azért nem vesz MacBook Prót, mert kétezer dollárért csak két gigabájt memóriát kap bele…..
Szintén nem régi kommentelőnk, lajosbátyám szuper screenshotjai következnek. Én nem értek annyira ezekhez, olvassátok őt magát :Doprendszer: 64 bites openSUSE 11.1 (GNU/Linux)grafikus környezet: KDE 4.2.1ablakkezelő: Compiz FusionGyártottam még öt képet hozzá, mindegyik a compiz…..
Friss, meleg! Szeretem ha valaki sokat ír a shotjáról, kevesebb a dolgom van vele és mégis tartalmas a poszt. Csúnya mód ezt le is nyúlom a kollegák elől :) Helló! Gondoltam én is bepróbálkozom a jópár tetszetős képernyőlopat mellé ezzel a Mac-klón desktoppal. A rendszer egy…..
Ehhez sokat hozzáfűzni nem tudok, egyszerű, de nagyszerű...
 Ez annyira bejön, hogy itt is hagyom egy darabig, had folyjon érdemi diskurzus a howto-ról.Hi.Tetszik az alapötlete az oldal(ad)nak. Bár, ha belegondolok, ebből nem lehetmegmondani ki kicsoda. Max 1-2 esetben.Nos, itt van az enyém. Amit kiemelnék, mint fontos infót, az kb annyi,…..
gaborka 2008.12.28 13:30:02
Ehhez azt hiszem, nem kell különösebb kommentárt fűzni. Az eredeti felvétel a black20.comon. ..
gaborka 2008.04.17 21:14:56