Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vészfék

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Vészfék 2011.08.10 21:13:49
Vészfék 2011.08.11 07:43:46
@nu pagagyí:
Matolcsy soha nem volt tehetséges, hülyeséget hülyeségre halmoz, dilettáns ürge, és ezzel dilettáns kormányzást is csinál. Úgy tűnik ez a maffia kormány, Orbán Berlusconi-tól tanulta el ennek csínját-bínját, képtelen ezt az országot a helyes irányba terelni - húzzanak el a francba, lehetőleg a tél beállta előtt
A Szkeptikus Klub következő rendezvényén Fejes László nyelvész-újságíró (Nyelv és Tudomány), a Szkeptikus Társaság tagja előadását hallgathatjuk meg. A magyar történelem kevés pontja vált ki annyi vitát, mint éppen a kezdete – legalábbis ha a magyar nyelv származásának a kérdését a magyar nép…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
  Belerondítottak a beteg, tömeggyilkos norvég fiatalember tervébe: egy német turista, Marcel Gleffe bérelt csónakjával többször is fordulva, szó nélkül mentette az Utoya szigetéről a vízbe menekült fiatalokat.  Marcel Gleffe éppen családjával készült kirándulni…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
Vészfék 2011.07.26 13:28:42
@Tapogatott Kukorica:
Egyetértek veled, már régóta azon rágódom, hogy az Őrség maga, mert ugye az egy érintetlen tiszta, biogazdálkodásra alkalmas régió, miért nem kezdeményezi kilépését a magyar felségterületről és jelenti be - az Őrség mától nem nem kíván a Magyar Köztársasághoz tartozni, önálló állam kíván lenni.

ÉN támogatnám ezt az ötletet!