Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszipufi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű játékhoz egyszerű ajánó: a Steam Rogue-ban egy egykerekű steampunk tolvaj, név szerint Otto Von Steamingberg bőrébe bújva kell eljutni a kincsig, mindezt úgy, hogy ne fogyjunk ki az életet adó gőzből, illetve semmilyen akadály ne végezzen velünk. A játék amúgy a…..
nyuszipufi 2014.08.19 16:37:52
Munkakerülő játékok Blackout 2014.08.15 08:00:00
Finoman szólva is érdekes látványvilágú a Nekra Psaria. A zord külső amúgy egy point'n'click játékot takar, most éppen áramot kell elővarázsolni, hogy tovább tudjuk nézni a tévét. Mivel még mindig nincs érzékem az ilyenekhez, így a nehézségéről és a hosszáról nem…..
nyuszipufi 2014.08.19 16:36:58
Immáron sokadjára. A Home Sheep Home 2: Lost in Space három főhőse már régi ismerősként béget a gyakorlott munkakerülőre, és bár a változatosság gyönyörködtet, itt a feladat állandó: eljutni a pálya végére, közben pedig felszedni a gyapjúzoknikat. Ennek ellenére valahogy…..
nyuszipufi 2013.11.30 15:59:09
Nem szeretném, ha nem én lennék a blogon a legtöbb ninjás játékot posztoló poszt toló, úgyhogy gyorsan be is mutatnám a Ninja Miner-t. Először kicsit gyanakodva néztem, mert a grafikai elemek megtévesztően ügyességi ugrálást sejtetnek, de ez bizony egy valódi logikai játék, a…..
nyuszipufi 2013.06.14 15:52:56
@nyauuuuu: jó, hogy írtad,fel sem tűnt a zoom funkció, pedig mára 12. pályánál tartok :D nekem is tetszik a zenéje :)
A Colour Blind egy tagadhatatlanul Nitrome-os játék, és szerencsére ez nem csak a megjelenésben nyilvánul meg. A főszereplő egy szemgolyó, akinek élete párját elrabolják, vele együtt pedig a színeket is az életéből. Így aztán kénytelen különféle színű festékes ecsetek és…..
nyuszipufi 2013.06.12 15:43:44
Remek játékajánlatot kaptunk Unfanatic nevű munkakerülőnktől. Volt már olyan játékunk, ahol menet közben formálódott a játék, az Evoland viszont visz egy csavart ebbe, és a kalandjátékok evolúcióján vezet minket végig, méghozzá természetesen játszva. Mindezt a Ludum Dare…..
A hajigálós játékok - így a Madburger is - megunhatatlanok, és az elején még a fejemet is húzom jobbra, hogy messzebbre menjen az aktuális hajítani való, jelen esetben egy hamburger. Igen, jól olvastad. Ami jobban csúszik a wasabi szósztól (Hamburgerbe? Legyen eszed!), magasabbra…..
nyuszipufi 2013.04.21 21:06:23
@Holding: :DD ez jó :)
Ünnepeljük meg a hétvége érkezését egy jó kis disztrojjal. A Stop GMO 2 lidérces álmaik legszörnyűbbikét eleveníti meg: a génmódosított növények öntudatra ébrednek és zombiként támadnak ránk. Isteni szerencse, hogy bőséggel akad gépfegyver a zsebünkben amivel irthatjuk…..
nyuszipufi 2013.04.05 20:25:14
@nyauuuuu: igen, itt találtam rá. nagy munkakerülő rajongó vagyok ám! :)
Komolyan mondom, teljesen elfelhősödött a szemem, ahogy áttekintettem a Liquid Measure-sorozat részeit. Mert ugye, volt az első rész, zene és hangok nélkül, amit magyar készítője az akkor még lényegesen látogatottabb kmk-nak személyesen küldött át, ajánlásra. Az ötlet…..
Bevallom, eddig az egy Potion Bar-on kívül nem játszottam még ilyen játékkal, de most teljesen függő lettem. Pedig a játékmenet totál azonos az eddigiekkel (fel nem sorolom, ti jobban tudjátok, taco-tól a pizzáig már mindenfélét lehetett gyártani), a grafika is ugyanolyan, csak…..
nyuszipufi 2012.11.29 14:37:17