Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jáva-Corabeli

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tragikus oslói mészárlás után az európai szélsőjobb nem folytathatja úgy, mintha mi sem történt volna. A politikai szimbólumokkal teletűzdelt, rituális tömeggyilkosságot végrehajtó Breivik lényegében az utóbbi időben sikert sikerre halmozó, elsősorban…..
Jáva-Corabeli 2011.07.27 20:05:37
@Brendel Mátyás 19:01:45, 19:20:15, 19:28:53

Ismét Brendel ütötte fel a fejét köreinkben, lásd:

"én ateistaként az iszlámot, kereszténységet, hinduizmust "egykutyának" tartom, liberálisként meg nem gyűlölöm a bevándorlókat."

Ez a szélsőségesen kereszténygyűlölő provokátor minden blogot kihasznál arra, hogy a saját kenyéradó gazdaországának messze legnépesebb vallását köpködje és mocskolja, persze szigorúan ateista alapon. Rendkívül feltűnő jelenség, hogy egy másik fundamentális vallásformát eközben sohasem említ, pedig az a vallás elválaszthatatlanul összenőtt a kereszténységgel. Ugye Matyi?

Brendel fundamentálisan kereszténygyűlölő munkásságát itt lehet megtekinteni:

ateist.blog.hu/2011/07/23/a_norvegiai_amokfuto_es_a_hit_ereje

ateist.blog.hu/2011/07/24/reszletek_a_norveg_amokfuto_konyvebol

Tegnap már említettem, hogy addig jó, míg ez az ember sokat posztol és kommentel, mivel így szinte biztos, hogy 2014-ben a nemzeti kormány 75%-os vagy még nagyobb arányú győzelmet arat.

Ha valaki belescrollozik a fent hivatkozott Brendel-posztok kommentjeibe, azt fogja látni, hogy maga a posztíró rémületes módon felülreprezentált a kommentelők között. Ez azért van, mivel Brendel tucatszámra szórta ki és törölte a neki nem tetsző, vagy vele ellentétes véleményt megfogalmazó kommentelőket. És itt ne tessék "erős" hozzászólásokra gondolni! Egy szimpla ellentmondás vagy egyszerűen más vélemény elegendő volt és máris repült a kommentelő egy trágár megjegyzés keretében, ahogy az ateista-liberáliséknál bevett szokás.

Kívánom, hogy Brendel Mátyás le tudja tenni a kóros monomániává hatalmasodott kereszténygyűlöletét, és megtalálja leki békéjét.

A poszt egyébként ismét egészen jó lett, a Jobbik iszlámtoleranciája valóban a posztban leírtakra vezethető vissza. Konklúzióként annyit tudnék hozzátenni, hogy felettébb nehéz időszak előtt áll Európa, rövidtávon úgy tűnik, hogy tényleg nincsenek jó válaszok a szélsőséges libertáriánizmus által ránkszabadított lelki és gazdasági károk helyreállításához.
Jáva-Corabeli 2011.07.27 21:58:20
@angyalföldi partizán:

Tökéletes a diagnózisod Brendelről. Addig jó mindenkinek, ameddig abban a kényszerképzetben leledzik szerencsétlen, hogy legalább itt figyelnek a sületlenségeire.
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
Jáva-Corabeli 2011.07.26 12:54:18
@Takony_fősámán:

:)

Értjük egymást.
Jáva-Corabeli 2011.07.26 12:58:26
@Jáva-Corabeli:

Tévedtem. Ez már az Ős-Bikini volt. A Beatrice akkoriban pihenni ment kicsit.
Jáva-Corabeli 2011.07.26 14:21:45
@kumin:

A teljes szöveg elolvasása után Tóta W. otromba posztja minden betűjével és bulvártechnikai eszköztárával együtt okafogyottá vált.

Sajnos elenyésző esélyét látom annak, hogy az agyonsztárolt szélsőlibertáriánus publicista levonja a megfelelő következtetéseket ebből az újabb esetből, pedig intellektuálisan nagyon is alkalmasnak tűnik arra, hogy teljes egészében felfogja, mit művel. De sajnos ennyi nem elég, ahogy az már számtalan esetben bebizonyosodott a posztjait követően.

A cinikus vulgáragnosztikus világnézet ezen a kellemetlen szituáción pedig már nem fogja tudni őt továbblendíteni.

Ismét matthálóba keveredett az indulatai miatt.