Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mekintos

32 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az orbit 3 új ízt dobott a piacra sok más nagy multicéghez hasonlóan.Köztük van a Fornetti,Pick,KFC és sok más ételeket forgalmazó cég. Ezek közül pár: Ez egy kivétel ugyan de nagy találmány: Tapmancs: Cukrozott rántott kutyaszar KFC: Nutellás…..
  Egy részeg postagalamb állapotának betudhatóan nem egy levelet hanem egy gyermeket kézbesített egy vietnámi családhoz. Később mint kiderült a galamb nem csak részeg volt, hanem tudathasadásban is szenvedett ráadásképp nem ez volt az első eset.A galamb először a…..
 Egy kedvezőtlen szerződés miatt a magyarorszag.hu is a facebook.com/magyarorszag oldalra fog mutatni január elsejétől. Az anyakönyvezés ezután a Facebook „Tetszik” gombjával történik majd, amihez a gyerekről készült fotóra és egy tetszőleges kereszt- és…..
Hatyarkodunk! 2011.08.19 00:38:00
..
  A Bizottság szerint a drogellenes háború világszinten is megbukott, a kormányoknak ezért fel kell hagyniuk a drogfogyasztók büntetésével és ki kell dolgozniuk az alternatívákat. A 19 tagú bizottságnak tagja Kofi Annan volt ENSZ főtitkár, George Schultz, a Nixon- és a…..
  Elindította hadjáratát a McDonald's. A jól ismert remlámarcaikból a bohócokból vergubált hadsereg már felgyújtott több Burger King-et és az ott dolgozókat pedig megkínozták, kegyetlen módon.Módszereik horribilisek, először megcsiklandozzák az áldozatot majd…..
Hatyarkodunk! Hihetetlen de igaz 2011.08.17 19:30:00
Egy csótány 9 napig képes fej nélkül élni, mielott éhenhal. Az elefánt az egyetlen állat, aki nem tud ugrani. A macskák vizelete foszforeszkál a sötétben. A strucc szemgolyója nagyobb mint az agya. A jegesmedvék balkezesek. A nők kétszer annyit pislognak, mint a férfiak.…..
  Egy új kormányrendelet szerint a webshopoknak is zárva kell tartani vasárnap. Az ötletgazdák azt nyilatkozták: a vasárnap az vasárnap,a vadászat,a horgászat,a család és a vadászat napja.A vezetők szerint mindekinek,még a webshopok üzemeltetőinek is kell egy olyan nap a…..
Csak kár hogy a Nokia reklámot csinált belőle. ..
 Nos a Nokia egy ügyfélbarátabb leírást tett közzzé a honlapjukon.Ez egy 2003-as bejegyzés mely a telefon működéséről szól.   Nos pár fontosabb részletet kiragadtam belőle: *Sávváltásnál indexeljen,pirosnál álljon meg és ügyeljen a biciklis gyerekekre.Ha…..
 Magyarország összetevőit vizsgálták svájci kutatók.   Arra jutottak hogy az ország nem tartalmaz elég hazai alapanyagot a külföldről behozott anyagok mennyiségéhez képest.Ez az egyik megállapítás, a többi pedig a képen látható.Amint azt ti is látjátok az ország…..
Hatyarkodunk! Adjatok címet neki 2011.08.15 17:36:00
  Ez a kép teljesen a valóságot tükrözi.   Odakint Pakisztánban a zavargások idelyén majdnem egy órán keresztül tologatták maguk előtt ezt a pakisztáni asszonyt, mire sikerült rajta átverekedni magukat a rendőröknek.Az oka hogy a nő kifáradt és a földre…..
   Kis funny police nektek.            ..
          A marijuana nem jelent veszélyt a publikumra, az emberekre. De veszélyt jelent valamire...    ...olaj cégekre, alkohol, cigaretta vállalatokra, és egy csomó gyógyszert árusító vállalatra. Érdekes út vezetett el addig, hogy a kender,…..
  30 milliárd forintnyi hitelcsomagban állapodott meg a Magyar állam és a Tesco bevásárlóközpont. 30 milliárd hitelt nyújt a Tesco + még 35-ről számlát is tudnak szerezni.A találkozó megvolt és a pénzt a Provident reklámarca adta át legyező formában szétnyitva…..
Hatyarkodunk! Kutyáink képekben 2011.08.11 21:21:00
  Ez a kép azt mutatja be pillanatképekben hogy a kutyánk hogyan is fest miközben "fésülködik" valójában...
  Óriási bonyodalmat okozott Lékó Péter világhírű sakkozó új házassága.   Mint kiderült egykori játékpartnere, a sötét királynő lett az új neje.A legnagyobb zavart az keltette hogy épp egy játszma közepén kérte meg a kezét azonban korántsem…..
Új tanfolyamot indítanak galamboknak Szegeden. A tanfolyamon megtanítják a galambok új generációjának hogy  milyen módon lehet a legeredményesebben telibe szarni a járókelőket.Azért Szegeden indul mert ott található a legnagyobb populációjuk.Az iskola alapítója Don…..
Hatyarkodunk! 2011.08.09 23:45:00
                                   Egy pár dolog ami Borat szerint hiányzik a rajzfilmből."   Például a felkelő napon nem egy csecsemő arcának hanem Drakula önarcképének kéne…..
2-szeres életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott egy pakisztáni férfi marhapörkölt fogyasztásért indiában.    A férfi a neten talált rá a magyar étel receptjére, majd az indiában dolgozó rokonainak vitte át a határon kóstoló gyanánt.Mielőtt elérte volna…..
Hadsereget toboroznak a húsvét szigeteken. E lépésre csőrike szánta el magát szerelmi bánata miatt.A párja a 22 éves Benny aki egy arapapagáj volt, súlyos balesetben vesztette életét.Egyik délutánon vígan repkedett mégnem összetalálkozott csibe kori vetélytársával,…..
Hatyarkodunk! 2011.08.08 23:17:00