Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tappancsosdodó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes világban élünk, ahol bizonyos területeken működik (vagy ha úgy tetszik, kötelező) a politikai korrektség, másokon viszont ellenkezőleg. Utóbbi csoportba tartozik az elhízás is, a mai egyik, Németországban játszódó történet is ezt a kérdést feszegeti. Aztán kiderül…..
Tappancsosdodó 2016.09.18 19:01:48
@P.Elliot: Szia! Én rendszeresen sportolok, heti 4-5 alkalommal, kerékpár, jóga, tenisz, nem ez a baj! S még csak nem is kérem, hogy fizessék! Itt egyértelműen arról van szó, hogy egy régi elavult módszerrel akarják kiszámolni, hogy én túl kövér vagyok nekik!
Élet sója blog
Tappancsosdodó 2016.09.18 18:57:52
@mojyo: Sajnos nincs másik lehetőség, az ügynök monitorozza az összes magánbiztosítós lehetőséget. S leginkább az a szomorú, hogy a férjemet, akinek a számítás szerint 85 kg-nak kellene lenni és 115 kg, simán elfogadták! Igaz kapott egy havi 50 eurós büntetést, amiért kövér, de velem büntetéssel sem kötnek, mert én csak az ő jogán lehetnék privát biztosított, a saját jogomon nem,mert nem keresek 4750 euró bruttót.
A címben leírt megállapítás szerintem sokunk szívéből szól, az enyémből biztos, így aztán Tünde és férje történetét is nagy szimpátiával olvastam, remélem, nektek is tetszik majd. A helyszín Németország, azon belül is Baden-Württemberg. „Éppen édesanyám…..