Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogárka2011

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár jóhiszeműen nem gondolja, hogy a Morgan Consulting takarítócég munkatársai minden alkalommal pucéran menekülnek és elégetik összes felszerelésüket, ha rettentő szakértelemmel poloskákat detektálnak, amikről később kiderül, hogy nem az. Viszont ilyen esetben azzal…..
bogárka2011 2011.07.26 19:56:15
@CleanUp:
Kedves fórumozók! A cégvezető megjegyzését már én sem hagyhatom szó nélkül. Bár kérésetekre sem írta le a saját verzióját, hanem csak sejteti, hogy esetleg máshogy is történtek a dolgok. Mivel az eset velünk történt, íme pár dolog, ami eloszlathatja a kétségeket. A "történet" alátámasztására írásos szakvéleményünk van az ÁNTSZ-től és az egészségügyi gázmestertől. Egyik hivatal sem állítana valótlant, mert bármikor ellenőrizhető és számon kérhető rajtuk. Természetesen a cégvezető mindent tagad, de bemásolom nektek a kártérítési igényükre küldött levelemre adott első válaszát. Az idézet majdnem szó szerinti, csak a kolléganő nevét veszem ki belőle:
"sajnálattal olvastam sorait és maximálisan megértem Önt. Ellenkező esetben jómagam is hasonló képpen cselekednék. Elnézést szeretnék kérni kollégáim nevében is. Amit jobban sajnálok, hogy cégem jó hírnevén csorba esett, ami nekem személyesen egy nagy ostorcsapás.
Az elmúlt években elégedett ügyfelek köszönő levelei után, nagy csalódás számomra egy ilyen kellemetlen és tőlünk tejesen idegen esetet olvasni. Személyesen nem láttam az Önök ingatlanját, az esetről is utólag szereztem tudomást. Tény azonban, hogy kollégám nem járt el szakszerűen az ügyben és nem alaposan megalapozott döntést hozott. Azonban nagyon nehéz dolgunk is van ilyen esetben, mert bogárszakértők igaz nem vagyuk, de sajnos fertőzést kaptak már el kollégák hasonló esetben. Ha egyszer az emberrel ilyen előfordul, hajlamosabb minden bogárban a fertőzésveszélyt látni. Ettől persze az a tény, hogy kollégáim hibáztak és ezzel több szempontból kellemetlen helyzetbe hozták Önt, semmi sem változik. A bejelentési kötelezettség egyébként valós, de csak közintézmények esetében, magánlakásoknál nem." A fentiekből látszik, hogy a „vádaskodásunk” a cégvezető által is elismert, a történteket és a leírtakat egyetlen pontban sem tagadta le. Legalábbis nekünk, a Homáron már persze vádaskodásról, szándékos rossz hírük keltéséről van szó.
Az, hogy kellemetlen helyzetbe került a cég, teljeskörűen az ő hibájukból, őszintén szólva nem érdekel. Természetesen előfordulhatnak hibák, vagy rosszul megítélt helyzetek, de sem a cégvezetőnek, sem az alkalmazottainak a takarítás napján és az utána következő időszakban megtapasztalt hozzáállása nem üti meg azt a minimális mércét, amit elvárhatnánk egy szolgáltatást végző vállalkozástól. A szépen megszerkesztett honlap és az állítólagos elégedett ügyfelek nem garantálják az új megrendelő biztonságát egy ilyen bizalmi munka esetén.
Nem is tudom leírni a takarítás napját követő időszakot, amikor – bár első pillanattól tudtuk, hogy azok nem ágyi poloskák -, állandóan vakaróztunk, éjszakára arra riadtam fel, hogy mászik-e rajtam valami és egyebek. A saját lakásunkban nem tudtunk megmaradni, hiába tudtuk az eszünkkel, hogy minden rendben van.
Azért fordultunk végül is a Homárhoz, mert szeretnénk hasonló kellemetlen helyzettől megkímélni másokat, valamint kihasználva a nyilvánosság erejét, megmutatni a Morgan Consulting Kft-nek (Clean Up) és a hozzá hasonlóknak, hogy nem lehet mindig a kisemberekkel packázni, egyszer vállalni is kell a felelősséget a tetteikért, ha már „Hölgyek, Urak, sajnos ilyen országban élünk…”.