Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr_cs

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban bemutatom hogyan kell 3D-ben beszkennelni a világot egy drónnal és térképet készíteni belőle. Ma a Drone Harmony használatát fogom bemutatni, mivel az kompatibilis a DJI Spark-ommal és a legtöbb DJI drónnal...
      Mivel ezt olvasod, szeretnéd meg tudni milyen drónt érdemes venni, videózásra. Összeszedtem melyek 2019-ben a legjobb drónok, minden árkategóriában...
Hol is kezdjem? Hát jó lenne, ha sehol se kéne. Ha szépíthetnék, hazudhatnék, elhallgathatnék. De hát pont ezek miatt vagyok itt. Mert most, vagy soha. Ha most nem ugrok ki ebből, akkor soha. Mert ki kell. Egy hajszálon függ az egész életem, a házasságom, az, hogy szóba áll-e velem még életem…..
dr_cs 2020.01.21 16:15:33
@K_Balu:

Ez fizetés nélkül is használható?
Egyszeri felhasználó nehezen kezeli a főnaplókat. Az alábbi videóban röviden bemutatom a naplóban korábban már megnyitott főnaplók megnyitását. Ehhez keressük meg a naplót, majd az elején lévő lenyitó ikonra  kattintsunk. Ezt követően kiválaszthatjuk a keresett főnaplót.    ..
Ebben a bejegyzésben a munkaterület átadás technikai feltételeiről szeretnék írni.  A segítő képernyőképeket az e-epites.hu weboldalon található e-napló Demó alkalmazásban készítettem.   A jogszabályokban meghatározott feltételek alapján az alábbiaknak szükséges megfelelni: 1. a „Kivitelező –…..
e-építési napló Első poszt 2019.07.01 21:13:48
Sziasztok! Néhány praktikát szeretnék megosztani az e-építési napló vezetésével kapcsolatban, hátha azonnali segítséget jelent ezek elolvasása. Bízom benne, hogy nem feleslegesek ezek az információk..
ködpiszkáló jog és józan ész 2016.12.16 11:40:55
A blogon többször volt már szó a homeopátiáról. A jelenlegi írás vendégposzt, Deák Ferenc írása - elgondolkodtató és tanulságos történet a jog és józan ész útvesztőjében: 2016 februárjától várt elbírálásra az a törvényességi vizsgálati kérelem, melyet az Alapvető Jogok Biztosi Hivatalánál…..
A kissé provokatív cím miatt fontos leszögezni az elején, hogy ez a bejegyzés nem a trianoni békszerződésről szól, sokkal inkább a magyar állam azt megelőző széthullásáról. Mint amikor egy ezeréves tölgyfát elfűrészelnek derékban, úgy pattant ki számtalan "sarj-állam" a Magyar Királyság törzséből az…..
"Polgármester úr, csak azt kérem,Hogy egy kis segélyt adjon nékemHadd tudjak a kocsmába elmenni.Hadd tudjak egy fröccsöt inni, a bánatomat elfeledni Szeretnék egy kicsit, boldog lenni"A vizsolyi polgármester megsértődött a népre, majd egy vereteset odamondott. Mit odamondott,…..
dr_cs 2014.04.17 22:24:54
@Veridicus76: Elmaradt a válaszod. Mivel bünteti?
Ma Magyarországon kétféle, egymásnak feszülő többség irányítja a politikai rendszert: egy alkotmányos többség és egy erkölcsi többség. Az alkotmányos többség (Fidesz) uralmának alapja a választáson nyert politikai felhatalmazása, ellenfele pedig kettő van: az alkotmányos…..
Az egyik széles körben elterjedt összeesküvés-elmélet szerint bizonyos védőoltások felelősek az autizmus terjedéséért. A legenda valahol egy hamisított tanulmányig nyúlik vissza, melyről most nem is ejtenénk több szót, hiszen a Critical Biomass oltásokkal foglalkozó…..