Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Fal Blog Admin

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most ugyan épp kifelé ballagunk a télből, és mindenki hálás egy kis melegért, de pontosan tudjuk, hogy a nyár közepén visszasírjuk még ezeket a hűvösebb napokat. Márcsak azért is, mert a hőségnél vannak elviselhetetlenebb következményei is a nyárnak, mégpedig az alsógatyára…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Szerdán történt az eset, amely az alábbi vadmarhának óriási nézettséget hozott, még csak most kezdett el pörögni a számláló, de nagyon mémgyanús. A videó két sztárrendőre, de főleg a hülyébbik, megpróbálták megakadályozni, hogy a fotósok képeket készítsenek az…..
Amerikát gyakran emlegetik, mint a "szabadság országát", így érdekes adat, hogy bár az Amerikai Egyesült Államok lakossága a világ népességének mindössze 5%-a, az amerikai börtönlakók száma a világ elítéltjeinek 25%-át teszi ki. Az alábbi infografika bepillantás…..
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a kiváló Velvet-cikkre, amiből kiderül, hogy néhány orosz csaj megígérte: ledobják ruhájukat, ha Putyin megnyeri a 2012-es választást. A kampányt Putyin Hadseregének hívják, és a tagok láthatóan attól sem riadnak vissza, hogy Ladát…..
Nagy Fal Blog Admin 2011.08.03 20:46:54
"A norvégokat nem lehet megfélemlíteni!" nyilatkozta bátran Jens Stoltenberg norvég miniszterelnök a minap. Az a miniszterelnök, aki a múlt heti tragikus merénylet első sajnálatos epizódja, az oslói robbantás után bátran eliszkolt egy biztonságos zugba, aminek a…..
A Számítógépes nyelvészet blog vendégposztjaA startup világban egyre népszerűbb az ún. lean startup módszer, amit Eric Ries „talált ki” és népszerűsít szerte a világban. Rövid sorozatunkban Patrick Vlaskovits segítségével bemutatjuk hogy miért érdemes odafigyelni…..
Nagy Fal Blog Admin 2011.07.27 19:14:25
@zoltanvarju: Menet közben irányt váltani teljesen természetes, csak még mindíg nem látom, hogy ebben miért szorul egy vállalkozó külső segítségre.

Összetett innovációmenedzsmentben elképzelhetőnek tartom, hogy külső, szakmai segítségre van szüksége a projektgazdának ahhoz, hogy megtalálja a pontos piacát.

De minden más esetben elfogadhatatlan ha egy vállalkozó nem tudja mit és kinek is akar eladni.

Nem akartam túl kritikus lenni, de így érzem. Egyébként biztos izgalmas az eszköz amiről itt szó van, csak nem elég átfogó a poszt, de majd megnézem a videó hátha abból okosabb leszek.
Nagy Fal Blog Admin 2011.07.28 17:51:12
@Szobonya Péter: Értem, ahogy irtam is, innovatív projektek esetében én is látom a szolgáltatás szükségességét.

Köszi a választ.

András
Nagy Fal Blog Admin 2011.07.28 17:52:14
@zoltanvarju: Köszönöm, megnézem.

A
Tőzsdemámor The Show Must Go On 2011.07.27 08:33:00
1986-ban ezen a napon lépett fel Budapesten a Queen együtes, mai írásunkban rájuk emlékezünk. A cím nagyon találó a heti eseményekre, hiszen az amit most éppen az amerikai képviselőház két fele, demokraták és republikánusok csinálnak egymással, az már kimerít egy kisebb…..
Manzárd Café Pixelállatok erdeje 2011.07.26 11:45:00
Úgy tűnik, Laura Bifano ráérzett a divatos pixel art mániára. A Vancouver-sziget nagyon nedves keleti partján született szabadúszó illusztrátor festményein szereplő állatok életszerűbb hatást keltenek, mint a kiindulópontnak számító régi számítógépes játékok képi…..
Nagy Fal Blog Admin 2011.07.26 23:13:11