Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istennő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A VDSzSz Országos Választmánya határozatlan idejű sztrájkról döntött november 30-án, a munkabeszüntetés december 17-én reggel 6 órakor kezdődik. Követeléseink nem változtak, csak csekély előrelépés történt a sztrájkok óta." Az utasok követelései a…..
Egy igazolás és egy kirúgás kellett ahhoz, hogy a fehérvári/magyar jégkorongszurkolók újra bízzanak kedvenceikben. Mindkét tranzakció külhoni szereplőket érintett. Az Alba Volán november 13-án megszerezte a finn válogatott csatár, Toni Sihvonen játékjogát, november 22-én pedig…..
Találtam pár képet, mely a megboldogult Szovjetunióban megálmodott buszmegállókról szól. Napjainkban fellelhető még az orosz sztyeppéken buszozva egy két ilyen (azt hiszem megengedhetem magamnak az effajta szót) műalkotás. A korra és eszmére nagyon jellemző alkotások, itt-ott…..
Istennő 2007.12.04 10:01:42
Azt hiszem, megtaláltam Magyarország új címerét:Mert semmi sem jellemezhet bennünket jobban, mint az elmélet és valóság közt feszülő örök ellentét - és ennek véleményem szerint roppant frappáns megnyilvánulása az "egyirányú forgalmi út" tábla, felette a…..
Idióta kacatok Über vibrátor 2007.12.04 07:52:00
Az ára 140 font, de megéri, mert bluetooth alapon már csak a kezüket sem kell a lányoknak használni, elég csak a telefont nyomkodni, amit amúgy is nyomkodnak. Leírás szerint minden egyes betű és szám más-más "effektet" eredményez. A specifikáció lenyűgöző, 29 motor, 5…..
Istennő 2007.12.04 09:57:33
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy az iWiW a citrom a közösségi hálózatok között, azaz a magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, nem mennek rajta a funkciók, alig lehet vele valamit csinálni, de legalább a mienk, hiszen ezen van fent mégis az összes ismerős, és a…..
Halottak iwiwen. Szóval ismét itt van az oldal, és megpróbálok minnél több halottat szerezni iwiwről, myvipről. Lehet ez egy kicsit durvának tűnik, pedig nem az. Ha szeretnél Te is szerkesztője lenni eme csodás oldalnak, akkor dobj egy emailt [...] és a többit megbeszéljük. A…..
Új MÁV blog Tisztelt Utasunk... 2007.09.26 11:33:20
A MÁV-os kollégák továbbra sem tudják mi a tisztelet sajnos. A tájékoztatásról meg egy szót se! Ha valaki azzal védekezik, hogy keveset keres, annak csak annyit: ő választotta... és az fizetése nem jogosítja fel a trehány munkavégzésre, tahó flegma viselkedésre. (Bocsi…..