Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marti63

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok alatt volt időm gondolkodni lakásunk levegőjén. Lázasan az ágyban fetrengve fájó ízületekkel, égő tüdővel, arra gondoltam, hogy aki most ide bejönne, tuti, hogy holnap estére ugyanígy nyomná az ágyát.Van olyan masina, ami megöli a levegőben szállongó…..
marti63 2007.10.14 09:59:22
Szia!

Igen van ilyen készülék!!!

Segít, ha már beteg vagy, hogy 2-3 nap alatt túl legyél rajta, de a legfontosabbat a megelőzést biztosítja a használata. Én 10 éve használom a rendszert és kb. 9 éve nem volt a családban léguti megbetegedés. A Te témádat teljesen átfogja, hiszen ez a készülék az általad felvetett problémákra megoldást nyújt.
Mindig olvasom a blogodat, mert a téma a szakterületem, és vártam mit javasolsz
ezekre a kérdésekre. A javaslatod ezidáig még elmaradt, de ha beteg lettél és a mogoldásra segítséget kérsz, akkor ezt szívesen megteszem, hiszen az általam javasolt készülék tényleg tudja azt amit ígér. Nézd meg a honlapot, és nyugodtan hidd el amit ott olvasol, sőt inkább próbáld ki és higgy a szemednek.
pro-aqua-system.hu
írj, ha érdekel a téma:
marta.balazs@pro-aqua-system.hu címre.
Őszintén jobbulást kívánok, és szívesen segítek a megoldásban, addig is egy kis természetes gyógymód javaslat: citromot moss meg folyó meleg-víz alatt, csavard ki a levét teába, vagy szénsavmentes vízbe, a héját darabold fel és áztasd bele ebbe folyadékba, legalább fél órát, majd idd meg
és citrom héját edd meg. Többet ér a gyógyszereknél! Napi 2-3 db citrom a javasolt betegség alatt, később is érdemes időnként 1-1 citrus félét enni.

További szép napot, és gyógyulást kívánok

Üdv: Márti
Poratka-allergia poratka-allergia 2007.09.27 17:37:00
Gondolta volna, hogy az Ön saját lakása az allergia forrása?  Itt van az őszi allergia: PORATKA - ALLERGIA  Most kezdődik az ősz, a pollenallergiások végre fellélegezhetnek... – viszont az őszi hónapokban sem maradunk allergia nélkül. Ez az időszak ugyanis az…..