Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzívósSzekrényAlátét

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
SzívósSzekrényAlátét 2015.04.23 22:17:40
@fosch9: akkor ő egy MagaBiztonságiŐr?
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
SzívósSzekrényAlátét 2012.05.24 11:16:02
@Kürosz:
sosem volt az igazi románc, legalábbis egyik részről. a szerkik nem kicsit befolyásolják a műsort az jól látszik.

csak a szőke "nekem azt jelenti a vita, hogy leüvöltöm a fejed ordenáré módon, és nem hagylak szóhoz jutni" ne kapjon pénzt.

viszont jó volt látni a tavalyiakat. Ádámot bírtam tavaly, mert igaz, hogy gyökér, de legalább szórakoztató, hasonlít ebből a szempontból Csírára.
hogyvolt Éden hotel - 2x16 2012.03.30 07:40:00
Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva…..