Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tattoocult

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta  a nők is elkezdték tetováltatni magukat, azóta vita folyik arról, melyek a férfi és melyek a női tetoválások. A női tetoválások vannak olyan változatosak és egyediek, mint minden tetovált lány egyénisége. Néhány hölgy szereti megmutatni pin up girl tetoválását,…..
photo: picturerail.de  ..
Ira Chernova 23 éves és Moszkvában született. 4-5 évvel ezelőtt kezdett el érdeklődni a fotózás iránt, amikor is rájött, hogy energiáinak szüksége van valami más csatornára is, amellett, hogy mérnöknek tanul. A fényképezést szülei régi gépével kezdte, de mindez sokkal…..
Tattoo Cult Dangerously Dolly 2011.07.27 11:51:00
    Jane Queen, azaz  Dangerously Dolly művésznéven dolgozó amerikai fotóművész képei.A huszonéves Jane fő profilja a mellékelt képeken is látható alternatív divatfotográfia és a tetovált pinup lányok világa körül forog. A fotózás mellett igen tehetséges…..
Rick Genest azaz Zombie Boy, kanadai modellt halhatatlan érdeklődése a tetoválások iránt arra késztette, hogy teljesen átváltoztassa külsejét, és bőrét egy nagy vászonként használja fel. Amikor elkészült a teljes mű, mindenkinek tetszett a különös tetoválás, de a legtöbben…..
Tattoo Cult Night Hotel 2011.07.27 04:24:00
Ezeket a gyönyörű képeket Dél-afrikai származású divatfotós, Warwick Saint készítette, aki olyan nagy nevekkel dolgozott már mint Cate Blanchett, Salma Hayek, Jeff Bridges.  Kifinomult stílusérzékével a fashion világába helyezi a tetoválást, a képek enyhén erotikusak…..
 Guil Zekri Tetoválóművész  1974-ben született Izraelben. A tetováláson kívül fest, és aktívan zenél is saját zenekarában. Az első tetoválását tizenévesen szerezte, egy akkor kedvenc zenekara lemezborítójáról, de tetoválni csak jóval később 26 éves…..
James Spencer Briggs a Los Angeles-i  Memoir Tattoo stúdió tetoválója. A realisztikus monokróm tetoválások mestere. Hozzá bejutni nem könnyű dolog mert havonta csak 3-4 munkát vállal. Árlistája szerint óránként 150 dollár körüli árat kell fizetned ha tőle rendelsz…..
  Jee Sayalero Venezuelában született tetováló. Grafikusnak tanult a venezuelai Művészeti Egyetemen. 2003-tól  Spanyolországban és,  Madridban dolgozik saját stúdiójában.      Munkáit leginkább a képregényes stílus jellemzi, ezen kívül…..