Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfclaw

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
web 'n wolf B kategóriás hírnév 2007.11.10 23:46:00
Mondá az Úr: Legyen tehetségkutató műsor a tv-ben! És lőn! És látá az Úr, hogy ez jó. De az ember nevű teremtménye visszaélt a kapott ajándékkal. Elkezdtünk egyre-másra különböző sztárcsináló műsorokat nézni. Lett egy tucat popsztárunk, lett egy rakat sztártáncosunk,…..
web 'n wolf Zaccos Mokka 2007.11.08 22:42:00
Valamikor sok-sok adásnappal ezelőtt a TV2 feltalálta azt a reggeli tv-műsort, ami nem volt egy túl édes, túl nyálkás, mint a konkurencia Reggelije. Viszont úgy tudott politikát és bulvárt összetenni, hogy ne legyen száraz mint a 2 napos zsemle (lásd Nap-Kelte). Megalkották a…..
A TV2 elérkezett nagy ünnepéhez! 10 éve, hogy elkezdték a műsort. Akkor a mára full depis Albert Györgyi és a lassan minden médiaszemélyiség által utált Obersovszky Péter voltak a nézőközönség elé állítva.  Rég volt, az még szép volt. Most a szülinap kapcsán …..
Legyen az első bejegyzésem egy régi úticélom felfedezésének történetének első darabkájaMég soha nem voltam Baranya megye székhelyén, ezért (és mert kedvesem egyik kedvenc városa) kettesben vonatra szálltunk korán reggel. Nem értettem, hogy miért 3 órás az út. Ha Bécsbe, a…..