Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj Soma55

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban    Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 6. rész Elég a pénzed? Most elérkeztünk a pénzkérdéshez. Sok fura szlogen, szólás, mondás jár körbe-körbe a pénz témájával…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban ___________________________________________________________________________________________ Olvasd El Levelező Szeminárium!   MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 5. rész Ki segíthet tényleg? Amikor tanulsz, olyan…..
Dj Soma55 2013.04.25 18:08:43
Sorold fel azokat, akik segítettek neked!
1.Név szerint?
Általánosságban könnyebb megfogalmazni: mindenki aki jó és rossz volt velem, segített. Ki így, ki úgy. Persze, ha csak a pozitiv segítségekre gondolok, akkor Édesanyám, Erika a párom, Sándor a kisfiam ( 32 éves! ), jelenlegi ( nem tudom, hogy állandó, vagy átmeneti időszaki ) főnökeim, ismerősök, barátok.
2.Sorold fel a képességeidet!
Na ez egyre jobb lesz!:)
Kreatív, széles lexikai tudással bírok, nem vagyok túl jó emberismerő, inkább átlagos, kicsit szalmaláng típus vagyok, persze lehet, hogy azért mert nem azt csinálom, amit igazán szeretnék, viszont ez egy megalkuvás, mert amit szeretnék csinálni, abból nem tudnék megélni. Igaz, hogy most ebből se, majdnem másfél éves munkanélküliség után. Hogy jött ez ide a képességekhez? Hát lehet akármilyen képességem, ha a munkáltatók a korom után ítélnek meg. Persze nem ez volt a kérdés. OK! Vissza a kérdéshez: jó megérző képességem van, vannak események, amiket előre megérzek. Ezek általában nem velem történnek meg, hanem világviszonylatban, vagy országosan. Képes vagyok akár mindennap megújulni, mint a főnix madár. Nagyon tudok lelkesedni, de ha nem jön be amit elképzeltem, akkor (miután mindent megtettem a siker érdekében ) gyorsan ki is hátrálok belőle. Ahogy az öreg Eötvös mondta a cirkuszban: "van mááásik!".
3.Hogyan akarod jobban kiaknázni a képességeidet?
Én folyamatosan és tudatosan kutatom magamat. Észreveszem, hogy merre kell mennem. Ugye a könnyebb ellenállás felé kényelmesebb, de lehet hogy a végeredmény bukta lesz. Mostanában megtanultam mérlegelni a helyzete(me)t.
Tanulok a magam és a környezetem hülyeségeiből. Sajnos az objektív dolgokat sokszor lehetetlen kezelni, vagy megváltoztatni, így aztán marad az elfogadás, vagy az elkerülés.
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához   Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 4. rész Mit csinálsz több tudással? A gyakorlati betanulás fontosabb, mint az elmélet. Sokszor az ember akkor ért meg valamit…..
Dj Soma55 2013.04.25 17:50:31
1.Mit fogsz csinálni, ha többet tudsz majd egy adott témában?
Nyilván magabiztosabb leszek. Nem lesz lehetetlen, csak megoldásra váró feladat.
A szerencsében nem hiszek. Én még nem találkoztam vele, persze lehet, hogy nem annak hívták, vagy másképpen jelentkezett. Arra gondoltam, hogy úgy sohasem volt szerencsém, hogy nyertem volna pénzt. Persze nem csak ebben jelentkezhet a "szerencse". Az életben maradáshoz is sokszor tényleg szerencse kell, ún. irányított szerencse. Ki irányította felém? Talán az égiek, talán egy barát, talán az Édesanyám. Sokszor nem derül ki, hogy na most aztán nagy szerencsém volt!:)
2.Nézd meg néhány kudarcként megélt dologról, hogy az milyen előnyökkel is járt?
Az biztos, hogy a kudarcból elsősorban tanulni kell-tanulunk. Amikor megtörténik nagyon lesújtó tud lenni, aztán később hálát adhatunk, hogy így történt. Nekem is volt már több ilyen esetem. A volt élettársam 4 napot adott, hogy menjek a fenébe. Akkor kudarcként éltem meg, ma meg már tudom, hogy ez számomra nagyon jó volt, új, tiszta helyzetet teremtett.Újra tudtam kezdeni, visszahúzó energiák nélkül.
3.Írj néhány példát, Te hogyan éred el a kudarcmentességet!
Próbálok jól bánni az emberekkel, azaz megelőzni, hogy negatív érzések események generálódjanak. Proaktivitás.
Felesleges támadási felületet nem nyújtok, ill. törekszem erre. Persze nem mindig sikerül, hiszen én is ember vagyok. Meditálni próbálok, néha nem sikerül. Máskor jól megy. Ismerem az utat, de nem mindig sikerül rajta maradni.
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 2. rész Mi a boldogság és a szerencse? Ha sikeres akarsz lenni és boldog, az nem egy várakozás, vagy vágyakozás valami után, hanem nagyon is…..
Mit tesz egy csapattag, amitől Ő is SIKERES lesz?   - követi a megalapozott mintákat,   - gondoskodik arról, hogy legyen hozzáértő és profi a munkájában, hogy   - a szolgáltatás, a termék eljuttatása nagyon személyes alapon folyjon, hogy   - ne legyen sok panasz és zsörtölődés, elégedetlen…..
ORB Always On My Mind 2011.07.21 20:50:00
A következő Pet Shop Boys slágert valószínűleg mindenki ismeri. Lehet őket szeretni, lehet őket utálni, de szigorúan szakmai szemmel nézve mindenképp elismerésre méltó, amit ez a két srác letett már az asztalra. A zenéjük dallamos, emellett kifinomult hangszerelés is…..
ORB Crying At The Discoteque 2011.07.22 20:01:00
2000-ben a nyár slágere a svéd Alcazar együttes Crying At The Discoteque c. zenéje volt, amelynek a klipjét nyugodt szívvel szavaznám be minden idők tíz legrosszabb videoklipje közé. Annak ellenére, hogy próbálkoztak még időről időre slágerekkel, lényegében - a VH1…..
ORB Hallelujah 2011.07.23 13:21:00
A Hallelujah is azok közé tartozik, amelyeket előszeretettel adnak elő rengetegen, Bonotól Bon Joviig. Az egyik legismertebb verzióját 2001-ben énekelte el Rufus Wainwright, és szerintem azért lett ennyire ismert (amellett, hogy jól is sikerült persze), mert a Shrek első részében…..