Regisztráció Blogot indítok
Adatok
East69

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tar fiúk festenek tojást a plázának. Meghatódunk. Celebek festettek hatalmas tojásokat a Fórum Debrecen (immáron közkeletű nevén: Latinovits Erőmű) felkérésére. Olyan nagy hírességek ragadtak ecsetet a pláza szavára, mint például Fésüs…..
 Itt ez a szép történet, Hír Tv, pénzügyminiszter, kábítószer, díler, ügyvéd - akár egy amerikai szuperprodukció is lehetne.De nem.Ez a magyar politikai nyár.Próbáljuk meg kihámozni, mi az igazság? (Érdekel az valakit?)Itt két „igazság” van, és mindkettő…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Veres János igazi harcos típus, több fronton is védi a köztársaságot. Egyrészt ott van a "Fair Play - fordítsuk le tettekre!" kampány, ő igazán tudja, milyen fontos a tisztességes játék a gazdaságban (ráadásul fairplayes főnöke teljes bizalmát is bírja). Régi…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..