Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszifröccs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cherrx nevű kommentelőnk komolyan vette felhívásunkat, és küldött nekünk egy képet az Amazing Sheriff-ben elért eredményéről. Gratulálunk a türelméhez, kitartásához és ügyességéhez! Aki úgy érzi, tud ennél jobbat, fényképes bizonyítékait juttassa el hozzánk :-)! Ezen…..
nyuszifröccs 2012.06.08 12:46:41
A mai napon elstartol a 2012-es futball Európa-bajnokság, így Bandi nevű munkakerülőnk nem is időzíthette volna jobban a New Star Soccer linkjének elküldését. Egy hasonló sorozat darabjaival már találkozhattatok, ez is olyasmi műfajú (megyekettőből a béelbe), némiképp más…..
A Clash of the Olympians a Kingdom Rush alkotóinak első játéka. A stílusa oldalnézetes-várvédős (remélem, jól írom :)), a helyszín az ókori Görögország. Feladatunk választott hősünkkel megvédeni a templomunkat a hullámokban ránk törő, a görög mitológiából vett…..
Hosszas keresgélés után bukkantam rá a jól ismert sorozat folytatására, a Monsters Den Chronicles-re. Egy jó kis hentelés a katakombákban, miközben epikus magasságokba fejlődik a csapatunk, ahogy újabb és újabb szörnyeket állítunk félre. A játékra igazán nem…..
Sziasztok! Elöljáróban annyit, hogy ez az első blog.hu-s posztom, úgyhogy egyrészt remélem, hogy sikerült hiba nélkül felraknom mindent, másrészt, ha valakit érdekel, egy pár sorban írnék arról, hogy mire számíthattok tőlem a jövőben. Nem szeretnék úgy járni, mint az a…..