Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sünóvónéni (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sünökről általában A sünöket vastag kesztyűvel szabad csak megfogni, a tüskéik megsérthetik a kezed és talán meg is harapnak. Ha megállapítottad, hogy egy süninek segítségre van szüksége, vedd fel és tedd egy újságpapírral és törülközővel bélelt kartondobozba. Ezen…..
Sünóvónéni (törölt) 2011.07.24 11:53:26
@Charlotte_91:

Charlotte, én is hasonló "gondokkal" küszködtem 3 héttel ezelőtt és most boldog óvónéninek tudhatom magam.
Tejet semmiképp ne adj neki, mert meghajtja szegényt és kiszáradhat! A gyümölcsöt ugyan szereti, de állítólag nem tudja jól hasznosítani > ezt olvastam valahol.
Ha tudsz, túrj neki bármilyen gilisztát, cserebogarat. A legjobban bevált a Vitakraft süntápja, van belőle konzerv- és száraztáp is, állateledel boltokban kapható. Friss víz legyen egy kis tálkában mindig. A főtt tojás is remek megoldás, szeretik nagyon. Nem tudom, a Te kis sünöd mekkora, ha nem fogadja el a kaját és nem is tudod belediktálni, akkor én mindenkinek azt tanácsolom, irány az Állatkert Életháza, ott szuper körülmények közt felnevelik. Hál' Istennek, én most nem szorultam rá, a 2 kis sünim már másfélszeresére nőtt és könyörtelen ragadozókká váltak. :-)) Ellenben a mai napig adom nekik a tápot, mert jórészt anyatej nélkül nőttek fel és szeretném, ha jó súlyban lennének a tél beállta előtt.
Remélem, tudtam valamelyest segíteni és bízom benne, hogy ma is tettünk valamit az állatvilágért. :-)