Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdReanne

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriszti-chan blogja Ao No Exorcist 2011.08.04 12:10:00
"Te egy démon gyermeke vagy, aki egy embertől született. Az apád démon még a démonok között is... te a démonok urának, a Sátánnak gyermeke vagy..." Történetünk legelején egy ördögűző szertartás szemtanú vagyunk, ami elég rosszul sül el, és a legtöbb főpap halálát leli... de vajon hogyan? Ezután…..
Kriszti-chan blogja Black cat 2011.05.21 12:36:00
"Rossz szerencsét hoztam." Ez történetünk főhősének jelmondata. És valóban, neve, Black Cat és a mellkasán lévő XIII.-mas római szám is megerősítenek ebben bennünket. A Black cat című anime egy sötét alak gyilkossági tettével kezdődik. Ekkor hidegvérű, gonosz személynek hisszük a főszereplőt (Train…..
Kriszti-chan blogja Zombie-Loan 2011.04.05 19:49:00
Nos, az egyik kedvenc animémről írok ma. Habár lehet, hogy csak Chika miatt szeretem annyira. :P Na, de ezen most ne agyaljunk. :D A Zombie-Loan-nak létezik manga adaptációja is, ami még a mai napig készül. Érdemes azt is elkezdeni, hiszen az anime egy olyan ponton ér véget, amikor a legizgalmasabb…..
Yo! :D Mai bejegyzésemmel kapcsolatos kérdésem van hozzátok! :) Kérdésem a következő: szeretnétek-e továbbra is olvasni anime idézeteket, vagy sem? :D (Nekem még van egy pár, úgyhogy szívesen megosztom veletek ^^) Várom válaszaitokat vagy itt kommentben, vagy a blog facebookos oldalán! :) További…..
AdReanne 2011.07.26 10:04:45
Kriszti-chan blogja Anime idézet 2011.07.23 11:03:00
"Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a…..
AdReanne 2011.07.26 10:04:23
Yo, Minna-san! :D A napokban meglátogattam Blogjelenségek nevű órámat. Igen élvezetes volt, a tanár is közvetlenül, és kedvesen kérdezett bennünket a blogjainkról (Miért választottuk?, majd a témával kapcsolatban feltett egy-egy kérdést). Mikor eljutott hozzám, a következőt kérdezte: mit jelent a…..
Kriszti-chan blogja Manga fajták 2011.02.25 20:47:00
Yo, mindenki! :) Ma a manga fajtáit fogom leírni számotokra. (már amennyit ismerek :P) Az első az akció. Azt hiszem, erről nem kell bővebb tájékoztatást adni, hiszen tudjuk, hogy milyen is egy akció film, vagy anime...nos a manga sem más. :D Elég sok manga kapja ezt a besorolást, sőt, nehéz,…..
Kriszti-chan blogja Kyou Kara Maou! 2011.07.18 11:55:00
Mai ismertetőmet a Kyou kara maou című animéről írom, egyik barátnőm kérésére :P Ez az anime nagyon közel áll hozzám, annó fel is töltöttem az egyik oldalra, azonban akkoron még csak angol felirata volt. Azóta az idők változtak, és elkezdték fordítani a különböző…..