Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy.pofon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
nagy.pofon 2011.07.24 10:30:28
Sajnos az, ha lemondanánk egy havi fizetésünkről, x@rt se érne. A 4mill dolgozó átlag 170e-s fizetése (előző hsz-ek szerint), csak morzsa lenne a jelenlegi államadóssághoz képest - ugyanis, ha ez most ha valakinek új lesz, elárulom - mind a 10 mill magyar állampolgárra jut 2 mill forint adósság!!!

off:
@Sayniqua!
Valóban kíváncsi lennék a hozzászólók közül, ki volt az, aki legalább 2006 őszén kiment az utcára tiltakozni? Nem gyújtogatni, meg dobálózni...
on:

Ugathatunk itt, koptathatjuk a billentyűt, ezzel semit sem érünk el. Szidjátok Viktort (én is), de lássuk be, addig amíg megmondják neki Amerikában, Brüsszelben, Izraelben, hogy mit kell tennie, nem lesz itt jobb semmi. Egész Európát f@szra húzza a világbank, meg az IMF és a mögöttük álló multimilliárdos emberek. Lerombolták gazdaságunk, hogy ne legyen lehetőségünk a saját lábunkon állni, cukor kvóta, stb.

Attól, h köpködjük - egyébként jogosan Vikit - semmi sem lesz jobb, mert csak egy báb.

Búcsúzóul hadd adjak kezetekbe egy kis infocsokrot, csupa olyan dolog, amivel sokan tisztában vannak, de így egyszerre mégis megdöbbentő:

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_05_15__zQfm

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_05_22__LjKv

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_06_01__Z1In

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc​/web.php?a=szabadeuropa&o=heti​_tema_2011_06_06__2rVJ

Jó olvasgatást!
Szebb jövőt!!!