Regisztráció Blogot indítok
Adatok
be smog free

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt már megírtuk, a Story4 újra életet lehel a Szerencsekerékbe, ami 1993-ban az m1-en indult, aztán 1997-ben az akkor induló TV2 egyik húzóműsora volt, mígnem 2001-ben kilehelte a lelkét. A retróvetélkedő feltámasztása nagy ötlet a Sanomától, de hogy miért is nem kaptunk…..
"És ég az oltár. Ím, körébe gyűltünk, Szétszórt bolyongók a vész idején.Már is tüzénél szent lángra hevültünk, Fénye világol sorsunk ösvenyén.Oh, rakjuk e tüzet, hogy estve nála Enyhet találjon áldó magzatunk!Ez lesz a méltó, a valódi hála Mit a nagy…..
be smog free 2011.07.24 12:45:45
@rdos:
Köszönöm Neked!..ez így van - köztörvényes bűnözők valamennyien, csak egy pártnév mögé bújva - egyetértek!
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
be smog free 2011.07.24 12:03:25
@maskep:
Te is tudod, én is tudom és mindenki tudja - orbán dumagép, ami azt jelenti, hogy tehetséges szónok, katasztrofális miniszterelnök. Ehhez passzol kormánya is, akik dilettáns emberek egytől-egyig.

Nincs gazdaságpolitika és nincs program. 8 évig készültek hatalomra, több mint egy éve tovább mélyítik a szakadékot a szegények és a gazdagok között.

A Soros alapítvány pénzéből volt Amerikában és Oxfordban, ez sokat elmond róla....úgy lengedezik a politikában, ahogyan a szél fúj. Látszólag magyarnak vallja a politika irányzatát, valójában egy gyenge kiadású kommunista-liberális felfogású.

Valaki azt súgta neki ( Demján, a nagy tudású ) hogy a kínai modell a követendő, ehhez ő mindent kitalált, hogy úgy is legyen. Ehhez elszegényíti a még éppen hogy lélegző munkásokat, az értelmiséget egy osztállyal lejjebb teszi, mert kellenek a kétkezi rabszolgák és odaveti a külföldi gyáraknak, vállalkozásoknak őket úgy, hogy még fizet is értük...

Mindent fordítva csinál, két kézzel szórja a pénzt a haszontalan dolgokra és nem ad pénzt az értelmesre.

Katasztrofális energiapolitikája van, az egykulcsos adózás meg gyakorlatilag hatalmas bukás, agyament ötlet volt.

Nem fog tudni megbirkózni azzal a feladattal és többségi felhatalmazással amit tavaly kapott vagy várt rá, nem fogja kitölteni, vagy ha igen, akkor szdsz szintű szavazótáborral a következő választást.

Orbán már most bukott politikus, csak a látszat tartja fent, hogy ő magyarnak mondja politikáját.

Én mindig rá szavaztam családommal, barátaimmal együtt, de soha többet!!...most látjuk igazán, hogy akkor amikor látszólag jól csinált dolgokat, az nem ő miatta ment jól, hanem a piaci hangulat és a világgazdaság egy felfelé ívelő pályán volt, de most amikor válság van, most látszik, hogy egy tehetségtelen "tömegterméke a magyar politikának" Orbán sohasem lesz minta politikus!!!!
Budafok nagymértékben a Törley családnak köszönheti, hogy bor- és pezsgőkultúrájáról lett ismert, mégis hagyja tönkremenni a család sírboltját. Belógtunk, körülnéztünk, fotóztunk. Kép: Wikipedia / Civertan..