Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napfeny81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Alapos Kalapos- London Baby 2015.08.29 22:16:19
Tényleg létezik a „repülőtér-hangulat”! Az itt eltöltött rengeteg idő a lehetetlenül hosszadalmas és bonyolult beléptetési rendszer és a MÁV-ot alázó indokolatlan késések ellenére is kellemes, gyorsan eltelik. Aki nem ismer, annak lényeges háttérinfó: ezelőtt nem…..
A fapados turistának sem kell kanapészörfölnie vagy tömegszálláson aludnia, hogy jó ár/érték arányban hozza ki az utazást. Sőt egészen pazar szállásokat is meg lehet csípni egészen jó áron. Összeszedtünk az általunk meglátogatott európai szállodák közül tíz olyant, amelyek valamiért kiemelkedtek a…..
Az hagyján, hogy egy hideg klotyótlan bádogsátorban várakoznak a fapados utasok a beszállásra Ferihegyen, de miért kell még hosszú ideig méretes pocsolyában ácsorogni azt megelőzően, hogy felengednek a megváltást jelentő gépre? Semmiből nem tartana egy pöttyet odafigyelni azokra…..
Van, mikor ez a kérés felém: hogy ajánljak álláskeresési szakirodalmat, mert szívesen olvasnának megbízható könyvet, és bíznak benne, hogy én tudok ajánlani. Nos, teljes meggyőződéssel szinte egyetlen könyvet sem. Ez nem a könyvek hibája, az íróik legjobb tudásukkal…..