Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hessler

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Van egy ország. Abban az országban van egy segglyuk. A segglyukban lakik egy büdös manó, aki elbaszott reklámokra költi az adófizetők pénzét." - Mondta Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, mielőtt egy tragikus balesetben elgázolta egy rendőrségi úthenger. (Más források…..
Egy iPod alapból nem olcsó mulatság, de ha már beruházunk, és fontos, hogy otthon is bevethető legyen az eszköz, érdemes áldozni egy "kicsit" az erősített hangzásra is. Az iTube Carbon Edition, a Fatman csöves készülékének alapvető célja (a profiton kívül), hogy…..
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..